Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 17 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Élite-maker komt met nieuwe Spaanse serie In Love All Over Again en het ziet er veelbelovend uit

Voor de fans van de goedlopende Spaanse Élite hebben we goed nieuws, want de maker komt namelijk met een nieuwe Spaanse dramaserie. De serie heet Todas las veces que nos enamoramos, oftewel In Love All Over Again. En we hebben nog meer goed nieuws: de serie komt in februari al op Netflix. YAY!

Ook heeft de streamingdienst de teaser al gedeeld.

Élite-maker komt met nieuwe Spaanse serie In Love All Over Again

Deze gloednieuwe serie gaat over Irene en Julio die elkaar voor het eerst ontmoeten op een filmpremière. Het is meteen liefde op het eerste gezicht en ze belandden dan ook diezelfde avond nog met elkaar in bed. Ondanks deze intense spark, werkt het toch niet tussen de twee en besluiten ze uit elkaar te gaan. Toch kunnen ze, ondanks de break-up, maar geen genoeg van elkaar krijgen en willen ze weer opnieuw proberen hun relatie te redden. En je raadt het misschien al, want dit gaat elke keer zo door. Zullen ze ooit hun happy ending samen krijgen, of gaan ze uiteindelijk voorgoed uit elkaar?

Hoofdrollen

In de serie In Love All Over Again wordt de hoofdrol van Irene wordt gespeeld door Georgina Amorós. Haar kunnen we dus ook kennen van de goedlopende serie Élite en Vis a Vis: Locked Up. Julio wordt gespeeld door acteur Franco Masini die we kunnen kennen van de serie Rebelde, een mix tussen Gossip Girl en Élite. Genoeg bekende mensen dus als je van series zoals Élite houdt!

Valentijnsdag

Zoals we al zeiden verschijnt de nieuwe serie In Love All Over Again in februari op Netflix. En de precieze datum is 14 februari, op Valentijnsdag. Dit is natuurlijk lekker toepasselijk, aangezien het een heerlijke romantische dramaserie is. En eerlijk is eerlijk, de verhaallijn van de serie lijkt een beetje op die van de geweldige After-films. Dat belooft weer lekker toxic te worden!

De romantische film Your Place or Mine net op tijd voor Valentijnsdag – op deze datum verschijnt ‘ie op Netflix