Redactie
Redactie Love & Seks 10 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

5 redenen waarom vrijgezel zijn met Valentijnsdag juist top is

Voor je het weet staat Valentijnsdag weer voor de deur. Alle koppels komen tevoorschijn en het lijkt alsof iedereen om je heen helemaal verliefd is. Maar ook als je vrijgezel bent is Valentijnsdag iets om van te genieten.

De dag van het jaar waarin de liefde centraal staat – en dan gaat het voornamelijk om twee mensen in een relatie. Maar ben jij nog hartstikke vrijgezel, dan is dat helemaal niet verkeerd. Lees hier waarom.

Vrijgezel op Valentijnsdag

Oké, al krijg je misschien geen cadeautje of chocolade vandaag, je kunt er nog steeds het beste van maken. En daar heb jij niemand voor nodig. Om de volgende redenen is het juist top om vrijgezel te zijn met Valentijnsdag.

1. Je hoeft je bed niet uit

Geen vriend(in) op Valentijnsdag? Geen probleem. Jij kan lekker ‘s avonds in je pyjama op de bank hangen zonder dat iemand er wat van zegt. Zo hoef je ook geen koppels te zien die overal hand in hand lopen.

2. Je bespaart geld

Een relatie, wat is dat? Jij hoeft in ieder geval geen Valentijnscadeau te halen. De enige persoon die je mag verwennen deze dag ben jij zelf. Dan hoef je ook de stad niet in voor een cadeau.

3. Je kan losgaan tijdens het feesten

Valentijnsdag valt dit jaar op een maandag en dat betekent de dag zelf misschien niet zo bijzonder is, maar je kunt het weekend ervoor wel los. Vier het vrijgezelle leven en wie weet maak je nog nieuwe vriend(inn)en tijdens het uitgaan.

4. Je kan op date met je vriend(inn)en

We snappen het als je toch nog verlangt naar een gezellige middag of avond. Ben je vrijgezel met Valentijnsdag, dan kun je je andere vrijgezelle vriend(inn)en bij elkaar rapen voor een etentje. Wij weten niet met wie we liever deze dag willen spenderen.

5. Je kan focussen op jezelf

Waarom liefde geven aan een ander als je het ook aan jezelf kan geven? Wees deze Valentijnsdag extra lief voor jezelf en investeer in huidverzorging. De complimenten stromen binnen zodra jij weer een foto op je Instagram plaatst.

Lees ook: