Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 10 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is alles wat we weten over de nieuwe ‘vriendin’ van Tinder Swindler Simon Leviev

Heb jij ‘m al gezien?! The Tinder Swindler op Netflix? Zo niet snel doen, want het is zo’n bizarre documentaire dat je bijna niet gelooft dat het echt waar is. De ‘hoofdrolspeler’ is Israëliër Shimon Hayut (nepnaam Simon Leviev) en deze valse man deed zich voor als de zoon van diamantkoning Lev Leviev. Met mooie praatjes, reisjes en valse beloftes probeerde hij verschillende vrouwen in te palmen en geld te stelen. En dat allemaal via.. Tinder.

Wát een verhaal.

The Tinder Swindler

The Tinder Swindler is onze nieuwste true crime-obsessie en we begrijpen maar niet hoe deze misdaden hebben kunnen gebeuren. Oké, het wordt uitgelegd in de docu.. maar HOE?! En hoe komt deze man hier mee weg? Hij heeft een aantal maanden in de gevangenis gezeten maar inmiddels is hij weer op vrije voeten en aan het einde van de documentaire zie je dat hij zelfs een vriendin schijnt te hebben.

True crime-documentaire ‘The Tinder Swindler’ staat op Netflix en iedereen wil weten waar Simon Leviev nu is

Kate Konlin en Simon

Het gaat om het Israëlische model Kate Konlin. Kate vertelde in de zomer van 2021 dat ze wist van zijn shady verleden: “He did not hide anything from me, it was important to him that I know everything about him from the beginning.” De relatie heeft niet lang mogen duren, want recentelijk heeft Kate opgebiecht dat de relatie tóch over is. Zou hij dan niet alles verteld hebben? Zou ze geschrokken zijn van de documentaire?

Luxe leventje

Kate is 24 jaar oud (of jong?!) en wordt vertegenwoordigd door Metropolitain Models. Ze heeft meer dan 111K volgers op Instagram en laat daar graag haar luxe leventje zien. Kate vierde haar verjaardag afgelopen December in Jeruzalem en daar is bewijs te zien van de relatie met Simon. Op de achtergrond zien we een foto van een schilderij van haar én The Tinder Swindler. Ze laat weten in de beschrijving dat ‘her man’, oftwel Simon, haar look heeft bedacht. Ook kan het model rekenen op veel negatieve reacties: “He got you gifts from money he stole from other women” en een ander reageert met: “not a good look bestie.”

Ayleen uit The Tinder Swindler onthult welk item van Simon ze heeft gehouden