Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 10 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Oeh! Deze realityster doet mee aan de Valentijnsdagspecial van First Dates

Op maandag 14 februari zendt NPO een Valentijnsdagspecial van het programma First Dates uit. In het First Dates-restaurant gaan twee mensen met elkaar op een eerste afspraakje en kijkers kunnen het ongemak van een zo’n eerste ontmoeting soms bijna door het scherm heen voelen. In deze special zitten een aantal bekende gezichten in het restaurant die op zoek gaan naar ware liefde.

Naast een zangeres en een theatermaker zit er ook een bekende realityster in de special.. maar wie?

Realityster

De enige echte Shirley Cramer! Je kunt haar kennen van Ex on the Beach seizoen: Double Dutch 7 (2021) waar ze eindigde met Robin, maar helaas hield de relatie geen stand. Ook kan je haar kennen en van Temptation Island VIPS (2019) waar ze met haar toenmalige vriend Damian aan mee deed. Shirley beëindigde destijds op dag 11 van het programma al hun relatie.

Driemaal is scheepsrecht toch? Shirley hoopt door mee te doen aan First Dates de ware te ontmoeten. Ze is opzoek naar een ‘stoere bad boy met goede intenties’. Wij gaan zeker kijken en zijn benieuwd of ze de ware vindt. De special is maandag 14 februari op NPO 3 van 19:26 tot 20:16 te zien.

Shirley is niet vies van reality

In 2019 deed Shirley mee aan Tempation Island VIPS met ex-vriend Damian. Er ontstond veel commotie nadat Damian vertelde dat ze eigenlijk helemaal niet meer ‘samen’ waren voordat de opnames van het programma begonnen. Damian vertelde toen: “Ze had moeten zeggen: we gaan geen Temptation Island doen, want voor mij is het toch al klaar. Ik heb daar echt m’n best gedaan. (…) We hadden elkaar vier of vijf weken voor Temptation niet gezien, hè?. Na vier weken heb ik tegen Shirley gezegd: luister Shir, als jij geen aandacht gaat stoppen in deze relatie en je wil me niet meer zien, moet je dat zeggen. Anders ga ik het ergens anders zoeken.” Toch hebben ze uiteindelijk besloten om mee te doen met Tempation Island en tjsa.. dat is niet goed uitgepakt.

We hopen dat de First Dates-date beter afloopt.

Aha! Hét bewijs dat Temptation-Shirley meedoed aan Ex on the Beach: Double Dutch