Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 4 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze nieuwe Spaanse serie op Netflix is een mix tussen Gossip Girl en Élite en wij vinden het nu al geweldig

Op 5 januari komt Netflix met een nieuwe serie: Rebelde. Rebelde is een remake van Rebelde Way, een Argentijnse telenovela. Je kunt de serie beschrijven als een mix van Gossip Girl en Élite. Dat klink toch geweldig?! Het verhaal gaat over studenten op een dure privéschool, net zoals inGossip Girl en in Élite. Maar net als daar is niet iedereen rijk en heeft iedereen zijn eigen problemen.

Wij vertellen je alles wat je moet weten.

Rebelde

Series over tieners op een dure kostschool zijn vaak een groot succes, kijk maar naar Gossip Girl en Élite. Wij zijn benieuwd of de nieuwe serie Rebelde net zo populair wordt. Hoewel het hetzelfde idee is, voegt Rebelde er een extra verhaallijn aan toe: muziek. Alle leerlingen op kostschool Elite Way hebben talent voor muziek. De zes hoofdrolspelers vormen in de serie een band.

Toch is niet iedereen zo blij met de ‘arme’ leerlingen op school. De rijke leerlingen zijn het niet eens met het programma dat ervoor zorgt dat zij ook naar Elite Way kunnen. Deze rijke groep mensen staat ook wel bekend als La Logia. Een geheime organisatie dat er alles aan doet om ervoor te zorgen dat de armere leerlingen weggaan. Ze hebben er veel voor over om met alleen de rijkste over te blijven. Maar wie zijn La Logia? Kan iedereen elkaar vertrouwen?

De cast

De namen van de cast komen je misschien niet bekend voor, maar dat gaat vast en zeker veranderen. Zoek ze maar alvast op: Azul Guaita, Giovanna Grigio, Franco Masini, Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro en Jerónimo Cantillo maken onderdeel uit van de cast.

Releasedatum en trailer

Rebelde kan je vanaf woensdag 5 januari zien op Netflix. Benieuwd naar de serie? Bekijk hieronder de trailer voor het eerste seizoen van Rebelde:

Wij houden van een beetje drama, dus gaan zeker kijken. Jij ook?

Dit meen je niet.. Emma Watson wilde eigenlijk stoppen met de Harry Potter-films om déze verdrietige reden