Audrey Garot
Audrey Garot Reality 6 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Sonny en Dylan doen een voorspelling over dít koppel uit Married at First Sight: ‘Dit wordt niks’

Sonny en Dylan waren vorig jaar te zien in Married at First Sight en net als Rowan en Astleigh zijn zij nog steeds bij elkaar. Dit koppel is al iets langer dan één jaar happily married en om hun 1-jarige jublieum te vieren, gingen zij naar de plek waar het allemaal begon: het mooie Italië. Ook dit jaar zitten Sonny en Dylan natuurlijk op de bank voor de buis om het nieuwe seizoen te kijken, maar ze doen meteen al een pittige voorspelling over dít koppel.

Zij kunnen het weten.

Sonny en Dylan doen een voorspelling over dít koppel uit Married at First Sight

Sonny en Dylan hebben bij elkaar de liefde gevonden in het bekendste liefdesexperiment van Nederland. Vandaar dat ze hier dus al redelijk wat ervaring mee hebben. Zij hebben namelijk nu al het idee dat één koppel het niet gaat redden en je raadt het misschien al, want het gaat over Martijn en Nicole. Dit zeggen ze tegen Veronica Superguide.

Deze voorspelling hebben Sonny en Dylan vooral gebaseerd op wat ze al hebben gezien, maar ook op het voorstukje van de volgende aflevering. Hierin was duidelijk te zien dat Martijn en Nicole al zo vroeg in het experiment een enorme ruzie hadden. “Weet je? Ik ga hier weg”, zegt Nicole tegen Martijn. Hierop reageert Martijn met: “Ik wens je een hele fijne reis naar huis.” Sonny had deze actie in ieder geval niet geaccepteerd. “Als je dat tegen mij had gezegd, dan had je echt niet terug hoeven komen. Op dat moment ben je al zo’n drempel over gegaan, dat het haast niet meer goed kan komen.”

Ibiza

Het pasgetrouwde stel Martijn en Nicole waren een week voordat ze gingen trouwen beiden op Ibiza, maar ze hebben elkaar daar niet gezien. En dat terwijl ze dezelfde vrienden hebben die ook mee waren. Ook dit vinden Sonny en Dylan erg verdacht. “Het moet dan ook haast wel dat ze elkaar al een beetje kennen van het uitgaansleven”, zegt Dylan. “Ja, joh. En je moet het dan ook niet willen als ‘vrienden van’, samen naar Ibiza gaan en die twee dan krampachtig uit elkaar houden. Het komt niet heel geloofwaardig over allemaal”, vult Sonny hem aan.

Dan rest er eigenlijk nog maar één vraag voor Sonny en Dylan: zien zij een match in Martijn en Nicole? “Nee, dit wordt niks, daar ben ik bijna zeker van”, zegt Sonny stellig. Ook Dylan is het daar mee eens. “Het kan nu wel goed gaan, maar als er later blijkbaar al op zo’n niveau geruzied wordt, zie ik het niet meer goedkomen.” Duidelijk!

Dít gaat er allemaal veranderen in het nieuwe seizoen van First Dates