Soraya Vergouts
Soraya Vergouts Entertainment 9 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Rose Bertram laat van zich horen na bizarre geruchten rondom voetballer Mbappé

De afgelopen tijd hebben we Rose Bertram veel gezien op juicechannels. De geruchten begonnen al tijdens Expeditie Robinson, waar ze waarschijnlijk wilde avonturen had met Thijs Boermans. Maar nu verspreiden de nieuwe geruchten voorbij ons kleine kikkerlandje. Op de Franse juicechannels is ze namelijk ook niet meer te missen, door vrij bizarre geruchten betreft voetballer Kylian Mbappé.

Rose is een beetje boos…

Rose en Mbappé

Rose en voetballer Kylian Mbappé zijn niet meer te missen op de juicechannels. Franse Juicechannel ‘Aqa Babe’ heeft laten weten dat Rose haar ex baby-daddy, Gregory van der Wiel, heeft verlaten omdat hij voor miljoenen zou zijn opgelicht in Turkije. Dit heeft veel stress veroorzaakt tussen de twee, maar ze is ondertussen de wereld over gevlogen om te feesten en is in contact gekomen met andere voetballers. Deze mensen stonden ook in contact met Mbappé. Rose heeft toen besloten om Gregory abrupt te verlaten. Volgens ‘Aqa Babe’ hebben Rose en Mbappé het gezellig met elkaar. Het is zelfs zó gezellig dat ze zwanger van hem wil worden, aldus een bron die dichtbij de twee staat.

Of dit waar is, weet natuurlijk niemand. De ouders van Mbappé hebben dit nieuws ook gehoord en zijn ervan geschrokken. Volgens bronnen hadden de ouders al niet zo’n goed voorgevoel over Rose en vertelden ze dat eigenlijk alles over haar mag uitkomen in de media. Wat dat precies inhoud, weten we niet.

Drake en Leonardo DiCaprio zijn ook van de partij

Momenteel is Rose samen met wat girlfriends gespot in St. Barths en daar zijn ook wereldsterren zoals Drake en Leonardo DiCaprio van de partij. Mensen zeggen dat Rose en haar vriendinnen alleen maar uit zijn op een relatie met iemand die status heeft, zoals deze bekende celebs. Zo zijn er beelden gepubliceerd van een feest waar Rose te zien is met veel A-listers. En heeft ze blijkbaar zitten twerken voor de ogen van Leonardo. Hele bizarre geruchten, we know…

Rose reageert

Via Instagram heeft Rose eindelijk iets van haar laten weten. Ze geeft aan dat ze normaal niet op geruchten reageert, maar dat ze dat nu wel doet omdat het haar omgeving pijn doet. Ook vertelt ze dat ze het jammer vindt dat het jaar 2023 is gestart met haat en cyber-bullying. “We leven in een wereld leven waar views, clicks en likes het enige is wat mensen belangrijk vinden” vertelt ze. “En dat mensen soms vergeten dat het levens kunnen ruïneren.”

En gelijk heeft ze. Niemand zal de waarheid kunnen weten behalve Rose. Wat denken jullie?

@rose_bertram via Instagram