Audrey Garot
Audrey Garot Relaties 9 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Heb je een langeafstandsrelatie? 6 virtuele date-ideeën om je relatie spannend te houden

Een langeafstandsrelatie kan best wel lastig zijn. Jullie wonen ver weg van elkaar en daardoor kunnen jullie elkaar niet even knuffelen of lekker tegen elkaar aankruipen in bed. Dit zijn toch allemaal wel dingetjes die je doet in een relatie. Maar ondanks dat dit niet kan, is het wel belangrijk om te blijven daten. Ook al is het een virtuele date.

En dat kan ook heel leuk zijn.

Dit zijn 6 virtuele date ideeën voor een langeafstandsrelatie

Het is belangrijk voor jullie relatie om te blijven daten als jij en je partner een langeafstandsrelatie hebben. Het gaat waarschijnlijk niet zoals je gewend bent; jullie kunnen niet samen uiteten, geen movie night houden en noem maar op. Toch zijn er nog genoeg andere mogelijkheden waardoor jullie wél kunnen blijven daten.

1. En virtuele wijnproeverij

Als jullie allebei enorme wijnliefhebbers zijn, dat is dit dé perfecte date voor jullie. Koop allebei wat wijnen die jullie nog niet kennen en ga deze proeven. Het is natuurlijk nog leuker om dezelfde flessen te kopen, maar door jullie langeafstandsrelatie is dat misschien niet mogelijk. Jullie kunnen hiervoor ook online een pakket kopen en zo leer je alles over jullie favoriete drankje! Cheers!

2. Binge samen jullie favoriete film of serie

Wat doen jullie normaal veel als jullie samen zijn? Juist, lekker Netflixen. Helaas kunnen jullie nu niet tegen elkaar aankruipen, maar dat maakt het niet minder leuk. Downloadt Netflix Party, zodat jullie allebei die ene film tegelijk kunnen kijken. Leuk idee als jullie allebei een lange dag hebben gehad, maar elkaar tóch nog even willen zien.

3. Ga samen wandelen en bel of FaceTime

Jullie kunnen natuurlijk niet écht samen wandelen door jullie langeafstandsrelatie, maar het is wel een leuk idee voor een date. Op deze manier kunnen jullie lekker bijkletsen en elkaar mooie of nieuwe dingen te laten zien in de stad waar jij woont. En je partner kan natuurlijk hetzelfde doen.

4. Probeer seksspeeltjes uit voor langeafstandsrelaties

Als jullie nog maar net een relatie hebben en dit jullie eerste date is, is dit waarschijnlijk niet zo’n goed idee. Maar als jullie al langer samenzijn, is dit een heel goed idee. Jullie kunnen allebei individueel losgaan met verschillende seksspeeltjes, maar er zijn ook seksspeeltjes speciaal voor mensen die ver weg van elkaar wonen. Deze kan je partner dan bedienen. Misschien leuk om te proberen..

5. Bereid een fancy diner voor

Het is helaas niet mogelijk om samen uiteten te gaan in een chique restaurant, maar dan moet je het restaurant maar naar jullie toebrengen! Dek allebei leuk de tafel met wat rozenblaadjes en kaarsen, haal champagne in huis én laat één van jullie een romantisch muziekje opzetten. Kook wat lekkers voor jezelf of laat wat bezorgen. Het is ook een goede reden om je even leuk aan te kleden en een mooie make-up look op te doen voor jullie date night.

6. Plan een vakantie samen

Door jullie langeafstandsrelatie zien jullie elkaar niet veel. Daarom wordt het tijd om een tripje te plannen samen! Jullie kunnen natuurlijk naar elkaar toegaan, maar het is nog leuker om samen een nieuwe plek te ontdekken. Bekijk samen wat voor soort vakantie jullie willen; een zonvakantie of wordt het een kort stedentripje? Plan samen deze vakantie en geloof ons, alleen het plannen is al een leuk idee voor een date.

5 goede voornemens om je relatie in 2023 een stuk sterker te maken