Audrey Garot
Audrey Garot Relaties 8 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Ben je even klaar met Netflix? Dit zijn 5 date night ideeën voor thuis

De dagen worden steeds kouder en het wordt ook weer steeds donkerder buiten. De verleiding is hierdoor veel groter om ‘s avonds lekker op de bank te kruipen samen met je lover. Jullie zetten een filmpje aan of kijken jullie favoriete serie. Hoewel dat op z’n tijd natuurlijk hartstikke leuk is, is het misschien ook wel leuk om af en toe een date night te houden thuis.

Maak je klaar voor een bijzondere date night.

Dit zijn 5 date night ideeën voor thuis

Het is natuurlijk heerlijk om elke avond weer tegen je lover aan te kruipen en jullie favoriete serie op te zetten, maar het is wel een beetje simpel. Het is ook goed voor jullie relatie om af en toe eens wat anders te doen. Heb jij nou echt geen idee wat je nog meer kan doen thuis en kom je toch elke keer weer uit bij een avondje Netflix? Hieronder staan 5 date night ideeën voor thuis.

1. Samen koken

Bestellen jullie vaak eten, omdat jullie geen zin hebben om te koken? Zonde! Koken kan zó leuk zijn en vooral als jullie besluiten om dit samen te doen. Maak iets extra speciaals klaar, zoals een drie-gangen diner of maak bijvoorbeeld sushi als jullie dit allebei lusten. Na al het harde werk kan je natuurlijk genieten van je eigen klaargemaakte maaltijd.

2. Versier de slaapkamer

We weten allemaal dat er niet alleen geslapen wordt in de slaapkamer, *wink wink*. Maak jullie slaapkamer super romantisch voor een hele speciale nacht. Versier het met rozenblaadjes, kaarsen en allemaal rode ballonnen en dan hebben jullie sowieso een hele leuke date night.

3. Spelletjesavond

Ga back to the basics en hou een ouderwetse spelletjesavond met je partner. Kies voor het spel Twister en heb de lol van je leven of ga voor het frustrerende Monopoly. Haal de spelletjes uit de kast, zet een muziekje op en maak er samen wat lekkere hapjes bij.

4. Zet alle elektriciteit uit

Alles is leuker om te doen in het donker met kaarslicht – en het is veel romantischer. Laat alle lichten uit en zet ook je telefoon en televisie uit voor een bijzondere date night. Ga romantisch dineren, kruip samen onder een dekentje en maak een bucketlist van alle dingen die jullie samen nog willen doen of stel elkaar intieme vragen om elkaar nóg beter te leren kennen.

5. Thema avond

Hebben jullie geen geld of tijd om samen af te reizen naar het mooie Italië? No worries, breng het land naar jou! Maak een lekkere pasta, open een echte Italiaanse wijn en zet op de achtergrond Italiaanse muziek op. Zet daarna nog een film op met de Italiaanse sferen, zoals de film ‘Letters to Julliet’.

Willen jullie liever een date night buitenshuis? Ook daar hebben we natuurlijk wel ideeën over. Dit zijn 6 originele date ideeën waar jij jouw lover deze herfst mee kunt verrassen.

Bang om je relatie ‘officieel’ te maken? Dit is waarom het zo eng is om een label op je relatie te plakken