Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 8 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is je droombaan: Monica Geuze is opzoek naar een assistent

Heb je altijd als klein meisje al gedroomd over het werken voor en met een BN’er? Dan ben je vast niet de enige. Als dit nog steeds jouw droom is dan hebben we goed nieuws, want niemand minder dan Monica Geuze is opzoek naar een management assistent en P.A. in één. Grijp dus snel je kans voordat het te laat is!

Wie wilt er nou niet werken voor deze boss babe?!

Monica Geuze is opzoek naar een assistent

Monica Geuze is de laatste tijd lekker bezig met haar carrière. Ze heeft haar eigen bekende YouTube-kanaal, heeft de podcast ‘Geuze & Gorgels’ samen met haar bestfriend Kaj Gorgels en ze is haar eigen merk ‘Sophia Mae’ gestart. Als dat allemaal nog niet genoeg is, is ze ook nog eens druk bezig met presenteren. Monica presenteert namelijk het nieuwe seizoen van De Bachelorette waarbij Sylvia Geersen opzoek gaat naar de liefde en hierbij zal Monica haar ondersteunen.

Het is wel duidelijk dat Monica Geuze een busy bee is, en daarom is het ook wel logisch dat ze wat extra hulp kan gebruiken. Vandaar dat haar management een vacature naar buiten heeft gebracht om Monica te ondersteunen.

De vacature

Het is natuurlijk geweldig als jij aan je besties kan vertellen dat jij dé assistent bent van Monica Geuze. Wie wil dat nou niet kunnen zeggen?! Maar, wat voor’n taken horen daar dan allemaal bij? Als management assistent en P.A. ondersteun je Monica en haar manager. Dit gaat onder andere over het agendabeheer en het dagelijks ondersteunen van de werkzaamheden. Ook hou je contact met klanten en werk je aan de verschillende campagnes. Geen dag is hetzelfde. Lijkt het jou wel leuk, maar ben je niet fulltime beschikbaar? No worries, deze functie is ook op freelancebasis beschikbaar.

Bij VacatureVia kan je de hele vacature bekijken én kan je ook meteen solliciteren. Word jij binnenkort de nieuwe assistent van Monica Geuze?

Volgens geruchten zou Thijs Boermans uit Expeditie Robinson een relatie hebben met déze bekende Nederlander