Audrey Garot
Audrey Garot Life 8 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

5 signalen dat je weer in de kerststemming mag komen

Halloween is geweest en de maand november is eindelijk begonnen. Dit betekent dat we officieel kunnen beginnen met de aanloop naar de feestdagen toe. We kunnen de kerstboom weer optuigen, de kerstliedjes gaan aan en we bingen de éne na de andere kerstfilm. Sommigen vinden het nog iets te vroeg om alvast in de kerststemming te komen, maar wij niet en daar hoeven we ons zeker niet voor te schamen.

It’s the most wonderful time of the year!

5 signalen dat het helemaal niet erg is om alvast in de kerststemming te komen

Voor velen van ons kunnen de feestdagen maar niet vroeg genoeg beginnen, tot frustratie van anderen. Sommigen willen ermee wachten totdat Sinterklaas weer uit het land is, maar wij niet hoor. Wij draaien al non-stop de leukste kersthits en bingen er op los. Dit zijn vijf signalen dat het helemaal niet erg is om alvast in de kerstemming te komen.

1. De kerstfilms stromen binnen op de streamingsdiensten

Het beste aan de feestdagen zijn de heerlijke kerstfilms waarbij je lekker kan wegdromen. De streamingsdiensten spelen hier goed op in en ze zijn dan ook al druk bezig met het lanceren van de nieuwste films. Ook komt er binnenkort een nieuwe kerstfilm op Netflix met Lindsay Lohan in de hoofdrol, genaamd ‘Falling For Christmas‘ Nu al zin in!

2. Het Starbucks holiday menu is terug

Starbucks kan héél goed inspelen op onze kerststemming en ze zijn daarom ook alweer terug met het Starbucks holiday menu. Ga jij voor de geliefde Toffee Nut Latte of kies jij toch voor de Gingerbread Latte? Er is in ieder geval voor ieder wat wils.

3. Mariah Carey zegt dat het tijd is

Mariah Carey is natuurlijk the queen of Christmas. En als zij zegt dat het tijd is om alvast in de kerststemming te komen, dan mag het. Op Instagram plaatste ze een filmpje waarin ze duidelijk maakt dat zij in ieder geval al wél uitkijkt naar de kerst. Check het filmpje hieronder.

4. De steden worden versierd

In de verschillende steden zijn ze alweer druk bezig om de allereerste versieringen op te hangen. Overal hangen ze schattige lichtjes op en versieren ze de stad. Betere manier om in de kerststemming te komen kan bijna niet.

5. De kerstshows zijn alweer begonnen

YES! Ook de kerstshows zijn alweer in volle gang en ze worden dan ook massaal bezocht. Wij zijn dus zeker niet de enigen die alvast in de kerststemming willen komen.

Chocoladeliefhebbers opgelet! De aftelkalender van Tony’s Chocolonely ligt weer in de winkels