Audrey Garot
Audrey Garot Food 4 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Chocoladeliefhebbers opgelet! De aftelkalender van Tony’s Chocolonely ligt weer in de winkels

Het is inmiddels alweer november en dat betekent dat we steeds dichterbij de kerstdagen komen. Ook al duurt het nog een kleine twee maanden, wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het zover is. Wat ook altijd enorm leuk is, is het aftellen naar de kerst toe. En wat hoort daar nou bij? Een Tony’s Chocolonely adventskalender natuurlijk!

Dat wordt rennen naar de winkel, meiden!

Tony’s Chocolonely adventskalender

Speciaal voor de chocoladeliefhebbers heeft Tony’s Chocolonely dit jaar een adventskalender op de markt gebracht. En het is niet zomaar een adventskalender zoals je gewend bent van vroeger, waarbij je elke dag weer hetzelfde chocolaatje kon verwachten. Nee, dit is helemaal anders! In de Tony’s Chocolonely adventskalender liggen er 25 dagen lang een heerlijke verrassing op je te wachten in maar liefst tien verschillende smaken. Dit gaat van je favoriete caramel-zeezout smaak tot een iets simpelere, maar heerlijke hazelnoot smaak. Wie wilt dat nou niet?!

Naast de verschillende chocolaatjes die er in de Tony’s Chocolonely adventskalender zitten, wilt het merk ook nog iets meegeven. Er zitten namelijk ook verschillende tips en tricks in om hun missie te voltooien. Zij streven er namelijk naar om 100% slaafvrij de norm te maken in chocolade. Op deze manier is de adventskalender niet alleen lekker, maar leer je er ook nog is wat van! Win-win situatie dus.

Waar kan je ‘m kopen?

Je kan deze overheerlijke Tony’s Chocolonely adventskalender weggeven aan je bestie of familie, maar je kan ‘m natuurlijk ook gewoon lekker voor jezelf kopen. En het is ook echt een koopje, want de adventskalender kost maar € 17,49! Deze kan je onder andere kopen in de supermarkt, bij cadeau- en speciaalzaken en natuurlijk in de winkels en webshop van Tony’s Chocolonely. Ook is ‘ie te koop bij de Bol.com. Wees er snel bij, want de adventskalender is enorm populair. Enjoy!

Smullen! Zo maak je de lekkerste fondue met Milka chocolade