Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 8 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG! Komt er toch een vervolg op de serie Fate: The Winx Saga?

Toen er bekend werd gemaakt dat er een Netflix-show gemaakt zou worden over onze favoriete kinderserie Winx, kon ons geluk niet op. We waren dan ook mega enthousiast. Helaas waren de kijkcijfers van het tweede seizoen niet hoog genoeg en daarom maakte Netflix vorige week bekend dat er om die reden ook geen derde seizoen meer komt. Awhhh! Veel fans vonden dit enorm jammer, en eerlijk, wij zagen een derde seizoen ook zeker wel zitten. Toch lijkt het erop dat er misschien toch nog wel een vervolg komt van de serie Fate: The Winx Saga.

Goed nieuws voor de fans van de serie!

Komt er toch nog een vervolg op de serie Fate: The Winx Saga?

We waren vorige week allemaal enorm teleurgesteld toen we hoorden dat er geen derde seizoen zou komen van de serie. Ook werd het einde van seizoen twee afgesloten met een méga cliffhanger, waardoor we sowieso willen weten hoe het afloopt. Maar helaas.. er komt geen derde seizoen. Toch is dit misschien niet het einde van Fate: The Winx Saga, als we de bedenker van de serie, Iginio Straffi, moeten geloven. Hij schrijft namelijk hetvolgende op Instagram: “Fate is een spannend avontuur geweest, een geweldige prestatie en een hit die wereldwijd door miljoenen is bekeken en de kracht van de Winx-wereld opnieuw bevestigt. Ik werk aan veel spannende Winx-projecten in de nabije toekomst, waarvan ik sommige met zoveel plezier met jullie deel.”

Winx film

We hopen dus dat er nog snel andere projecten aankomen van de serie Fate: The Winx Saga, maar aan Iginio Straffi zal het niet liggen. Hij heeft het onder andere over een reboot van de serie, maar hij heeft het ook over een eventuele film van de serie Winx. “Voor alle liefde die jullie aan Winx hebben gegeven, werk ik hard in de hoop jullie een film van topkwaliteit te brengen waarin jullie de Winx-wereld kunnen beleven, met opnieuw alle kernwaarden van wat dit iconische merk voor jullie heeft betekend. Geloven in jezelf, empowerment, het begrijpen van echte vriendschap, het herinneren van de lachmomenten en natuurlijk genieten van de sprankelende transformatiemomenten”, vertelt Straffi.

Helaas zit er een derde seizoen van de serie Fate: The Winx Saga er niet in, maar hoogstwaarschijnlijk kunnen we dus wel een Winx film verwachten. Dan krijgen we hopelijk toch nog antwoorden op al onze vragen!

De Netflix-serie From Scratch wordt ‘mooiste serie van het jaar genoemd’ om déze reden