Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 8 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Lachen! Nina Warink en Kalvijn beginnen nieuwe podcast ‘Kibbeling’

We komen bijna om in de hoeveelheid podcasts. Het lijkt wel alsof bijna elke bekende Nederlander een podcast is gestart. Zo hebben we BROERS, Geuze & Gorgels, Borrelpraat, Maandag Klaagdag en ga zo maar door. Toch blijven we maar luisteren naar al deze podcasts en komen er ook nog steeds meer bij. Zo begint het pas verloofde stel Nina Warink en Kalvijn (oftewel Kelvin Boerma) ook een nieuwe podcast genaamd ‘Kibbeling’ waarin ze lekker gaan kibbelen met elkaar, terwijl wij mee kunnen genieten.

Love it.

Nina Warink en Kalvijn beginnen podcast ‘Kibbeling’

Nina Warink en Kalvijn zijn al elf jaar samen, wat natuurlijk een hele lange tijd is en de twee zijn sinds een tijdje ook verloofd. Ze kennen elkaar dus door en door en ze kibbelen er lekker op los, maar vanaf aankomende woensdag kunnen wij hier ook van meegenieten in hun nieuwe podcast ‘Kibbeling’.

Het nieuws dat ze samen een podcast beginnen maakten ze bekend op Instagram en daarover zegt Nina hetvolgende: “Als er iets is wat wij samen goed kunnen is het kibbelen & na 11 jaar zijn wij nog lang niet uitgepraat. Maar nu worden onze kibbel gesprekken die normaal tussen 4 muren plaatsvinden gedeeld met jullie. Dus bereid jezelf voor op een hoop heerlijke (liefdevolle) discussies!”

Vrouwmibo

Nina is er maar druk mee, want naast de ‘Kibbeling’ podcast die ze samen met haar liefde Kalvijn gaat beginnen, heeft ze ook al een andere podcast. Ze heeft namelijk al een goedlopende podcast ‘Vrouwmibo’ met haar vriendinnen Sophie Milzink en Iris Enthoven. In deze podcast gaan de meiden lekker aan de borrel en bespreken ze hun hoogte- en dieptepunten van de week. Nu komt daar dus nog een podcast bij die ze samen begint met Kalvijn.

De podcast ‘Kibbeling’ van Nina Warink en Kalvijn is al vanaf aanstaande woensdag 9 november te beluisteren op je favoriete podcast app.

Volgens geruchten zou Thijs Boermans uit Expeditie Robinson een relatie hebben met déze bekende Nederlander