Emma Toussain
Emma Toussain Drankjes 3 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Het Starbucks holiday menu is weer terug – wanneer haal jij de toffee nut latte?!

Het Starbucks holiday menu is terug! De iconische Starbucks Red Cups keren terug net als de geliefde Toffee Nut Latte en Gingerbread Latte smaken. Daarnaast keert ook de Stroopwafel Latte terug voor een tweede seizoen na een prachtig debuut in 2021. Zoals altijd worden de feestelijke favorieten vers gemaakt mét een extra feestelijke twist.

Starbucks holiday menu

De feestdagen zijn niet compleet zonder een nieuwe warme chocolademelk die jouw feestdagen magisch zal maken. Zin in klassieke smaken met een twist? Dan is de Praline Cookie Hot Chocolate iets voor jou!

Nieuw dit jaar is de Iced Toffee Nut Latte. Iedereen die houdt van de Toffee Nut-smaak kan genieten van een ijskoude variant met de Iced Toffee Nut Latte. Er is een innovatieve draai gegeven aan de favoriete smaak van alle fans – een iced versie dus. Mocht het winterzonnetje lekker schijnen kan je dus zelfs genieten van je favo iced coffee.

Cadeautjes

Ook heeft Starbucks weer nieuwe cadeaus, perfect voor de feestdagen. Dit jaar is er een feestelijke color changing en herbruikbare cup en ook andere mokken, tumblers en cold cups. Als je een herbruikbare beker meeneemt naar de winkel ontvang je 30 cent korting op je favoriete drankje.

Smullen! Zo maak je de lekkerste fondue met Milka chocolade