Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 7 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Op deze datum komt de kerstfilm ‘Falling For Christmas’ met Lindsay Lohan op Netflix

Kerst is natuurlijk de allerbeste tijd van het jaar en stiekem kijken wij er ook al een beetje naar uit, ook al is het ‘nog’ maar oktober. Liefhebbers van kerst zijn alweer helemaal aan het aftellen tot dit moment en de eerste kerstfilms stromen langzamerhand weer op Netflix. Ook komt er binnenkort een nieuwe kerstfilm op Netflix om alvast in de stemming te komen, yay! Dit gaat natuurlijk over de film Falling For Christmas met in de hoofdrol Lindsay Lohan. Hoe leuk!

En op deze datum komt deze langverwachte kerstfilm op de streamingdienst.

Falling For Christmas

In de film speelt Lindsay een verwende hotelerfgename genaamd Sierra. Zij krijgt een ski-ongeluk en hierdoor loopt ze geheugenverlies op. De eigenaar van haar lodge, Jake, neemt de zorg voor haar en de twee zijn hierdoor verplicht om kerst samen door te brengen. Zou ze dat dichter bij elkaar brengen of werkt het juist averechts?

Gelukkig hoeven we niet meega lang meer te wachten tot we deze heerlijke film kunnen bekijken. Falling For Christmas komt namelijk op 10 november op Netflix, maakte de streamingsdienst bekend. Nog iets langer dan een maand wachten dus!

Als we goed naar de caption kijken onder de post, zien we dat de releasedatum van de film bekend is gemaakt op 3 oktober. “It’s october 3rd”, schrijft Netflix. Dit is natuurlijk niet zomaar, want dit is het iconische zinnetje van Lindsay Lohan uit de film Mean Girls.

Lindsay Lohan en Chord Overstreet

De hoofdrol wordt dus gespeeld door miss Lohan. We kennen we natuurlijk allemaal van de films als The Mean Girls en The Parent Trap. Wij hadden al een tijdje niks meer van de actrice gehoord, tot nu dus! Maar zij is niet de enige bekende die in de film Falling For Christmas speelt. Jake wordt namelijk gespeeld door Chord Overstreet en hem kan je kennen van zijn rol in de serie Glee.

Yay! Firefly lane is vanaf deze datum te zien op Netflix