Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 7 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Slecht nieuws: Justin Bieber cancelt tour en komt in januari dus NIET naar Nederland

Slecht nieuws voor de fans van Justin Bieber. De zanger heeft namelijk alle resterende concerten van zijn wereldtournee geannuleerd. Dit betekent helaas dat Justin in januari niet naar Nederland komt. Hij zou op 11, 13 en 14 januari optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Er is wel een klein lichtpuntje: de tickets blijven geldig en de shows worden doorgeschoven naar een nieuwe datum, ergens in 2023.

Baby, baby, baby, nooooo!

Justin Bieber cancelt tour

De wereldtournee van de popster had eigenlijk al begin 2020 van start moeten gaan, maar vanwege de coronapandemie werd deze uitgesteld naar februari dit jaar. Begin september maakte Justin bekend dat zijn tournee tijdelijk stopt vanwege gezondheidsredenen. De zanger heeft namelijk het vervelende syndroom van Ramsay-Hunt, waardoor een deel van zijn gezicht verlamd raakt.

Een paar weken later meldde Justin Bieber dat hij zijn concerten tot en met 18 oktober zou annuleren. Dit betekende toen dat zijn concerten in Nederland wel door konden gaan, maar helaas zijn die dus nu ook geannuleerd. Noo! Alle resterende optredens, dus tot en met 25 maart 2023, zijn dus gecancelt.

Wat betekent dit voor mensen met een kaartje?

Mensen die een kaartje hebben voor de gecancelde concerten van Justin Bieber hoeven zich gelukkig geen zorgen te maken. De shows worden verplaatst naar een ander moment, vermoedelijk ergens in 2023. De kaartjes blijven geldig en fans die een kaartje hebben worden direct op de hoogte gesteld als er nieuwe data zijn ingepland. De nieuwe data hangt mede af van de beschikbaarheid van de Ziggo Dome, laat Greenhouse Talents (de organisator) weten. “Als je kan wachten op nieuws over de nieuwe data hoef je niets te doen, tickets blijven gewoon geldig. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail van Ticketmaster Nederland met aanvullende informatie”

Hoe het op dit moment met Justin Bieber gaat, is nog onduidelijk. De reden dat de tour is gecancelt is niet bekend, maar dit heeft waarschijnlijk weer te maken met de gezondheid van de zanger. Hopelijk pakt hij zijn rust en kan hij later in 2023 weer optreden.

Hailey Bieber showt haar ‘chocolate glazed donut nails’ en dit is de nieuwe nageltrend voor deze herfst