Audrey Garot
Audrey Garot Reality 7 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Hilarisch: ‘Echte Meisjes In De Jungle’ keert terug op Videoland

Er gingen al enige tijd geruchten rond dat het programma Echte Meisjes In De Jungle terug zou keren. En eindelijk is het nieuws dan ook bevestigd, want de serie wordt NU opgenomen! In het programma, dat bijna 10 jaar geleden voor het laatst te zien was en nog steeds vers in het geheugen zit, gaan verschillende bekende Nederlandse reality-tv sterren de strijd met elkaar aan in de jungle.

En ook de deelnemers zijn inmiddels bekend.

Echte Meisjes In De Jungle

Het is al een hele tijd geleden dat dit programma voor het laatst op de buis verscheen. Van 2011 tot 2013 werden er namelijk drie seizoen uitgezonden. Hierin werden vrouwelijke kandidaten bij elkaar gebracht om verschillende opdrachten uit te voeren. In deze opdrachten worden de meisjes op meerdere manieren getest op uithoudingsvermogen, kracht en kennis. En dit doen ze niet zomaar ergens, nee, ze gaan dus echt naar de jungle om hier alle opdrachten uit te voeren.

Deelnemers

Het programma keert dus terug met een nieuw seizoen en dit keer met bekende Nederlanders. Maar wie zijn dan die bekende vrouwen? Gaby Blaaser, Louisa Janssen, Diva Maria, Janice Blok, Michella Kox, Lena Semenova, Jill Goede, Kelly Heruer, Esmée Ipema, Fabiola Volkers, Annebel Visscher en Channah Koerten gaan het avontuur van hun leven aan in De Echte Meisje In De Jungle. Ook Michella Kox doet dus opnieuw mee aan het programma.

Videoland heeft nog niet bekendgemaakt waar de opnames van dit nieuwe seizoen plaatsvinden. Toch heeft juicekanaal Juice Channel al naar buiten gebracht dat het nieuwe seizoen wordt opgenomen in de jungle van Laos. Ook kondigden zij eerder al aan dat Echte Meisjes In De Jungle weer terug zou keren en wie er zou deelnemen aan het nieuwe seizoen.

Het is nog niet bekend wanneer het programma op Videoland verschijnt, maar wat we wel weten is dat de dames nu voor drie weken richting de jungle vertrekken.

Dit is de (heftige) reden waarom Liza Sips meedeed aan Expeditie Robinson