Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 3 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Janice Blok is bijna 20 kilo kwijt en doet zichzelf sexy fotoshoot cadeau: ‘Dit zijn nog maar de ‘nette’ lieve foto’s’

We houden van mooie succesverhalen. Het maakt niet uit waar het over gaat; als mensen persoonlijke doelen bereiken is dat altijd prachtig en inspirerend om te zien. Janice Blok heeft de afgelopen tijd flink aan zichzelf gewerkt en dat heeft ze gedaan door heel wat uurtjes in de sportschool door te brengen samen met personal trainer Daphne. Ze is zo’n 17 kilo kwijt en is dan ook maar wat trots op zichzelf. En terecht! Ze doet zichzelf dan ook een fotoshoot cadeau om haar resultaten te vieren.

Janice Blok laat vol trots haar lichaam zien

In januari besloot Janice voor een nieuwe levensstijl te gaan door zo’n drie keer per week te trainen met een personal trainer en door haar voedingsschema aan te passen. Inmiddels is ze helemaal hooked en 5 keer per week in de sportschool te vinden. Ze is in negen maanden tijd 17 kilo kwijtgeraakt door haar harde werken en daarom geeft ze zichzelf een fotoshoot cadeau en de foto’s post ze nu op Instagram – zodat ze haar prestaties met haar volgers kan delen.

“De reden van deze shoot was voor mezelf en om het resultaat van mijn trainingen vast te leggen. Het was voor mij ook een hou vast en mooi doel om naar toe te werken”, legt Blok uit. “Ondanks dat ik nooit echt kan genieten van het sporten en het vooral veel vermoeidheid en pijn met zich mee brengt 😅, heb ik wel geleerd om fitness, mezelf en mijn mindset meer te waarderen en te motiveren. Je mag en MOET jezelf eigenlijk ook gewoon mooi en krachtig voelen. En dat mag je laten zien!”

‘Dit zijn nog maar de nette foto’s..’

Wel geeft Janice ons een waarschuwing aan het einde van de tekst onder de foto. Zo zouden dit nog maar de ‘nette en lieve’ foto’s zijn. Go girl.

Wil jij ook graag beginnen met een gezondere levensstijl door wat vaker te sporten maar vind je dat ook lastig? Deze sporten helpen je calorieën verbranden en spieren kweken.

Heb je altijd willen weten: zóveel gewicht verlies je dus tijdens het poepen