Audrey Garot
Audrey Garot Reality 3 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Droomkoppel’ Laury en Toychyro uit MAFS verbreken relatie om déze reden

In de reünie van vorige week in het programma Married at First Sight: Match or Mistake was te zien dat Laury en Tocychyro als laatste koppel overbleven. Wel lieten ze weten dat ze een kleine break hebben gehad, maar de twee besloten uiteindelijk toch om bij elkaar te blijven. Helaas heeft dit niet lang geduurd, want Laury en Toychyro hebben bekendgemaakt dat ze de relatie toch hebben verbroken.. Sad!

Dat betekent dat er geen enkel koppel meer bij elkaar is..

Laury en Toychyro uit elkaar

Heel lang leek het goed te gaan tussen Laury en Toychyro en ze werden dan ook wel de ‘tortelduifjes’ van de groep genoemd. Toychyro maakte het avontuur helemaal compleet toen hij op zijn knieën ging tijdens de final vows.

Helaas maken de twee bekend dat ze nu niet meer samen zijn. “Jullie kennen ons natuurlijk als het droomkoppel van het programma, maar helaas zijn er een paar dingen gebeurd waardoor we dus niet meer samen zijn. Uiteindelijk heeft ze mijn vertrouwen meerdere malen geschaad en daarom wilde ik een punt zetten achter het huwelijk.” Hij geeft aan dat het niks te maken heeft met zijn wantrouwen uit vorige relaties. “Laury en ik zijn momenteel niet per sé on good terms. Het is niet dat we ruzie hebben, alleen heb ik geen behoefte aan contact met Laury,” vervolgt Toychyro. Auch!

Vertrouwen geschaad

Ook Laury vertelt haar kant van het verhaal: “Er vielen wat dingetjes voor waardoor we uiteindelijk, denk ik, allebei merkten dat onze karakters toch niet zo goed bij elkaar pasten en dat er ook nog veel oudzeer was uit vorige relaties. Ik ervaar juist dat mijn vertrouwen geschaad is door dingen die zijn voorgevallen. Dat hij het andersom ervaart dat mag natuurlijk, iedereen heeft zijn eigen waarheid. Ik denk dat de waarheid ergens in het midden ligt.”

Het is dus niet helemaal duidelijk waarom de twee hun relatie uiteindelijk écht hebben verbroken. Wel kunnen we concluderen dat het vertrouwen (of het ontbreken ervan) toch een grote rol heeft gespeeld in hun relatie en dat dat ook een van de grootste redenen is geweest voor de break-up.

Tijdens de reünie van vorige week werd er al bekendgemaakt dat Anita en Alwin een punt hadden gezet achter hun relatie. Laury en Toychyro waren toen het enige koppel, maar ook zij zijn dus nu niet meer samen. Het programma heeft de deelnemers dus helaas geen liefde gebracht.

Whut?! Kendall heeft gekust met déze MAFS-kandidaat