Audrey Garot
Audrey Garot Reality 19 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Gaby Blaaser blikt terug op haar Bachelorette-avontuur en onthult wat er gebeurde als de camera’s uit stonden

Vorige week lanceerde Gaby Blaaser haar eigen podcast, genaamd Morning Aftertalk met Gaby Blaaser. In deze podcast gaat Gaby in gesprek met deelnemers en presentatoren van diverse realityseries. Dit past natuurlijk helemaal in haar straatje, aangezien Gaby zelf ook heeft meegedaan met verschillende realityseries. Zo heeft ze deelgnonomen aan de programma’s De Bachelorette, Special Forces VIPS, De Verrades en Expeditie Robinson.

Gaby deelt haar ervaring over De Bachelorette.

Gaby Blaaser blikt terug

In gesprek met Grazia vertelt Gaby Blaaser wat haar het meest is bijgebleven van haar avontuur bij De Bachelorette: “Sowieso het begin, dat je op de rode loper staat en alle mannen ziet die zich komen voorstellen. Dat is zó zenuwslopend, maar ook zo exciting. Zoveel emoties die dan door je lijf heen gaan. Het is gewoon bizar wat op dat moment gebeurt”, legt ze uit. “Dat ik daar trillend op mijn hoge hakken stond te wachten op de eerste man die aan kwam gelopen, dat vergeet ik nooit meer.”

Een kijkje achter de schermen

Er gebeuren natuurlijk ook genoeg dingen achter de schermen die wij als kijkers helemaal niet te zien krijgen. “Ik had afgesproken met degene die ook in mijn villa zat dat we altijd nog even een glas wijn dronken op mijn fantastische balkon, hoe laat we ook klaar waren met opnames,”, deelt Gaby. “In mijn allerlelijkste joggingpak, wat mensen nooit zien. Dat is iets dat mensen echt niet weten, maar dat gebeurde altijd. Dan ging de mooie jurk uit en het joggingpak aan, en gingen we altijd nog even bijkletsen over wat er die dag is gebeurd.” Hoe leuk! Dit hadden wij ook wel op tv willen zien.

Rozenceremonie in de regen

De opnames van De Bachelorette vonden plaats in Zuid-Afrika en hoewel dit super gaaf is om mee te maken, kunnen er ook dingen gebeuren die je in eerste instantie niet zou verwachten. “In Afrika is het zo dat de stroom af en toe helemaal uitvalt en dat kan echt best wel lang duren. Dat wisten we niet van tevoren, dus dat was soms wel een dingetje met licht en dergelijke.” Uiteindelijk wisten de makers van het programma wat ze konden verwachten en konden ze hier gelukkig op inspelen. Ook het weer is blijkbaar heel onvoorspelbaar en niet zoals gehoopt: “Ik heb een keer echt in de gietregen een rozenceremonie gedaan. Dat zie je niet op beeld, maar het was ook wel weer zo’n moment dat je daar staat en denkt: oh my god, daar gaan we”, vertelt Gaby.

Gaby Blaaser lanceert podcast over realityseries: Morning Aftertalk