Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 19 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Waylon verandert artiestennaam in Willem na vreemdgaan: ‘Waylon heeft stomme dingen gedaan’

Niet zo lang geleden schreven we nog over de emotionele video die Bibi Breijman plaatste op haar YouTube-account. Ze heeft het daarin over de lastige periode waar ze doorheen ging na het vreemdgaan van Waylon, haar man. En Waylon heeft spijt van zijn acties, het is één van de redenen dat hij voortaan als artiest Willem door het leven gaat en afstand doet van artiestennaam Waylon.

”Waylon heeft stomme dingen gedaan.”

Waylon verandert artiestennaam in Willem na vreemdgaan

Half juni lekte er foto’s van gesprekken uit waarop te lezen was dat Waylon het erg gezellig had met een andere dame.  In die berichten wordt ook nog eens pijnlijk duidelijk dat het niet alleen bij appen bleef, maar dat er ook echt afgesproken zou zijn. En dat allemaal terwijl Bibi nog zwanger was. Een enorme klap voor Bibi, die net bevallen was van hun zoontje Chester. Niet netjes.

Op Instagram ging Waylon al door het stof (met de legendarische demonen-post), maar nu besluit hij extra stappen te nemen. In zijn nieuwe theatershow gooit hij het roer om: het doet alleen Nederlandstalige nummers en heet niet langer Waylon, maar gewoon Willem. Niet gek dus, dat zijn tour ook ‘Gewoon Willem’ heet.

Aan het begin van de show ligt Willem Bijkerk, zoals de zanger heet, toe waarom hij afstand doet van Waylon. “Mijn naam is Willem, voor de mensen die dat nog niet wisten. Waylon dat was ooit, hij heeft stomme dingen gedaan. Dus gewoon Willem is beter.”

Bekijk hier de beelden waarop te zien is hoe Willem zijn ‘nieuwe’ artiestennaam toelicht.

Bibi doet een boekje open over de periode na het vreemdgaan van Willem

Alhoewel ze Willem al eerder door het stof haalde op Instagram, laat ze nu in een open en eerlijke foto op YouTube weten hoe ze zich echt heeft gevoeld in de afgelopen periode. Ze is het meest geraakt door de kleine Chester, die niet veel leuke momenten buiten heeft gehad. Dat had Bibi, als de liefdevolle moeder die ze is, graag anders gezien.