Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrities 20 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Bibi noemt Waylon een ‘eikel’ op Instagram maar past dit snel weer aan

Het afgelopen weekend is zwaar geweest voor de pas bevallen Bibi Breijman. Op vrijdag kwam het nieuws naar buiten dat Waylon tijdens de tweede zwangerschap van Bibi vreemd is gegaan met een andere vrouw. Een klap in het gezicht van Bibi, die een aantal weken geleden zoontje Chester verwelkomde en dus ook nog eens midden in haar kraamtijd zit. Tot overmaat van ramp was het afgelopen zondag ook nog eens Vaderdag. Bibi doorbrak de stilte vanuit haar kant en deelde op haar Instagram Stories een aantal foto’s van Waylon, die zij in de tekst bij de foto’s een ‘eikel’ noemde.

Dit heeft Bibi wél weer snel aangepast.

Vervelend nieuws

Vrijdag is heel Nederland geshockt als naar buiten komt dat Waylon vreemd is gegaan op zijn vriendin Bibi Breijman. Uit screenshots van DM-gesprekken op Instagram valt op te maken dat Waylon contact heeft gehad én afgesproken heeft met een onbekende vrouw. Dit alles zou zich hebben afgespeeld in de laatste maanden van Bibi’s zwangerschap van zoontje Chester. Heftig!

Via een Instagram-post met de quote “I know I fucked up” bevestigd Waylon het nieuws en biecht hij op een lul te zijn. In de tekst onder de foto schrijft de zanger dat het hem spijt en dat hij “hulp moet zoeken voor de demonen in zijn hoofd.”

Instagram Stories

Terwijl Waylon op Instagram volledig door het stof gaat, blijft het aan de kant van Bibi stil. Tot zondag. Ter gelegenheid van Vaderdag plaatsen onbekende én bekende Instagram-gebruikers afgelopen weekend massaal foto’s op Instagram ter ere van hun vaders en de vaders van hun kinderen. Ondanks de vreselijke situatie met Waylon was Bibi geen uitzondering op deze regel.

Waylon bibi Instagram Vaderdag
Instagram @bibibreijman

Op haar Instagram Stories plaatst Bibi een reeks ‘lelijke’ foto’s van Waylon, speciaal voor vaderdag. Bibi begint haar Stories met de tekst: “En dit verdien jij gewoon even deze Vaderdag @official_waylon_music 😂😂😂. Onderga het maar gewoon komptie dan he”. Bibi vervolgt haar revenge met wat minder goede kiekjes van de zanger, waarna zij oorspronkelijk afsluit met de tekst “Zo hehe dat lucht op, maar ook eikels zijn lieve vaders”.

Toch bedenkt Bibi zich als het aankomt op de woordkeuze van haar laatste tekst. Even later verwijderd Bibi de shady tekst en verandert ze deze naar enkel “Zo hehe dat lucht op”.

You go girl!

Op déze manier kwam Waylon erachter dat vriendin Bibi zwanger is