Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 9 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Op déze manier kwam Waylon erachter dat vriendin Bibi zwanger is

In oktober kwam het nieuws naar buiten dat Bibi Breijman en Waylon in verwachting zijn van een tweede kindje. Ze leerden elkaar kennen via tv-programma It Takes 2 en werden in 2018 ouders van hun eerste dochtertje Teddy. Op Instagram bracht het koppel het bericht naar buiten, maar Waylon kreeg het bericht op een wel heel bijzondere manier te horen.

Dit laat ze zien in haar nieuwe vlog.

Zwangerschap Bibi Breijman

In een interview met Flair afgelopen juni deelde ze haar angst over haar eerste zwangerschap en hoe dit haar keuze voor een tweede kindje beïnvloedde. ‘Ik zou graag een tweede kind willen, maar de angst dat ik weer zo ziek word, houdt me tegen. En Teddy is er ook nog, ik kan niet alleen maar platliggen met een peuter om me heen.’

Hier vertelt Bibi Breijman ook over in haar nieuwe vlog. Bibi besloot haar zwangerschap te vloggen, omdat ze Hyperemesis Gravidarum, afgekort HG, heeft en dit aan het licht wilt brengen. Als je Hyperemesis Gravidarum hebt, heb je last van extreme misselijkheid tijdens de zwangerschap. Ze vertelt hier kort over in haar nieuwe vlog en in de volgende vlog gaat ze daar verder op in. Bekijk de volledige vlog hier.

Bibi Breijman krijgt steun van dochtertje Teddy tijdens zwangerschap

Teddy wordt grote zus

Tijdens een meidentripje, samen met Teddy en Bibi’s moeder, kwam Bibi erachter dat ze in verwachting was. Ze vertelt in de video dat het wel gepland was, omdat ze tijdens de eerste zwangerschap ook HG had. Ze was er nu weer aan toe en Teddy is nu op een leeftijd waarop ze makkelijker kan uitleggen wat er aan de hand is. Waylon was er niet bij in Portugal, dus ze wilde wachten tot ze elkaar weer in het echt zagen. Ze vertelt over haar plan: ‘Toen had ik dus de zwangerschapstest bij thuiskomst ingepakt in een brillenkoker en dat wilde ik dan eigenlijk geven als een soort souvenirtje uit Portugal. Dat wilde ik dan door Ted laten geven.’

Vervolgens vertelt ze dat ze het wel al aan haar dochtertje Teddy had verteld: ‘Ik had het wel aan Tedje verteld en Ted ging mijn buik allemaal kusjes geven en tegen mijn buik praten. Super lief. Het is ons geheimpje. Ik dacht al wat heb ik nou weer gedaan. Ik kan een kind van twee niet opzadelen met zo’n geheim. Maar ze hield zich stil.’

Zweethandjes voor Waylon

Dat heeft niet lang geduurd… Bibi en Teddy werden ‘s avonds door Waylon opgehaald en het was een rit van vijf kwartier. Al snel zei Teddy: ‘Papa, ik ben heel groot.’ Bibi had aan haar verteld dat ze grote zus wordt. ‘Toen dacht ik al oh no, ze wil het zeggen’ vertelt Bibi in haar vlog. Vervolgens schreeuwt ze door de auto: ‘Mama heeft een baby in haar buik!’

Hoe schattig! Bibi Breijman heeft de video ook op haar Instagram geplaatst, bekijk die hieronder: