Redactie
Redactie Gezondheid 9 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Tijd voor een quiz! Wat wordt jouw volgende McDonald’s order?

Met de keuze uit ontzettend veel voordeelmenu’s en producten is het iedere keer lastig om te bepalen wat je McDonald’s bestelling precies gaat worden. Om nog maar te zwijgen over wat je wil drinken. Of wat je toetje wordt. Maar maak je geen zorgen, deze quiz neemt alle zorgen weg.

De Beautify redactie heeft nauwkeurig een quiz samengesteld. Beantwoord alle vragen zoals je normaal zou doen en je krijgt aan het einde te weten welke bestelling je de volgende keer gaat plaatsen.

McDonald’s quiz

Wacht niet langer en doe samen met je vriendinnen de quiz. Ga vervolgens naar het filiaal bij jou in de buurt (of open UberEats) om je order te plaatsen. Je krijgt namelijk spontaan zin in die heerlijke Franse frietjes:

Kom er niet alleen achter wat je moet bestellen maar ook welke McDonald’s snack je bent.

Welke snack ben jij?

Het liefst lunch je elke dag bij McDonald’s maar dat kan nou eenmaal niet (of nou ja…). Dat is maar goed ook want op de momenten dat je nu een enorm menu afhaalt geniet je extra van de smaak van die hemelse burger. Je hebt je ongetwijfeld wel eens afgevraagd welke burger jij zélf eigenlijk bent van de Mac. Daar ga je snel genoeg achter komen.

Ben jij een hamburger of toch meer een McNugget? Maak snel de quiz om erachter te komen welke snack het beste bij jouw persoonlijkheid past. Hier doen we jou natuurlijk een enorm plezier mee. Het antwoord op de vraag die al jaren door je hoofd spookt: welke snack van McDonald’s ben jij? Na het maken van deze persoonlijkheidsquiz weet je voor eens en altijd wat jij zou zijn als je in de schappen bij de Maccie zou liggen. Wil wil dat nou niet weten?

Daar kom je achter via deze link.

Door deze tip krijg jij áltijd een verse maaltijd bij de McDonalds