Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 9 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Delphine onthult dat ze spijt heeft van déze actie tijdens deelname aan Temptation Island

Delphine en Bert zijn zeker het meest besproken koppel van dit seizoen van Temptation Island. Hun relatie overleefde de test niet, maar Delphine kijkt wel tevreden terug op het avontuur. Toch laat ze wel in een interview met Grazia weten spijt te hebben van één bepaalde actie.

Wat denk jij?!

Delphine heeft spijt

In het interview met Grazia praat Delphine open over haar deelname aan Temptation Island. Op de vraag of ze ergens spijt van heeft, antwoordt ze: ‘Ik heb nergens spijt van, maar soms denk ik wel: dat had ik anders moeten doen. Dat Bert naar een prostituee is geweest, had ik moeten bespreken toen hij nog bij me was tijdens Temptation. Bert had van tevoren aangegeven dat ik dat voor me moest houden, omdat dat privé is. Maar na het eerste kampvuur dacht iedereen dat ik gek was, en moest ik het wel vertellen.’

Dit geheim deelde ze met presentatrice Monica Geuze: ‘Iedereen denkt dat ik ziekelijk jaloers ben, maar er is meer gebeurd en ik voel me daar echt niet goed bij,’ vertelde ze toen. ‘Ik mocht het niet vertellen van Bert, maar ik kan echt niet anders dan het te vertellen. Hij is al twee keer naar een prostituee geweest,’ vervolgde ze met tranen in haar ogen. Ook Monica werd geraakt door het verhaal.

Na Temptation Island

Ook na het avontuur was het niet makkelijk voor Delphine. Door haar deelname aan het programma en de bekendheid die hierbij kwam kijken, verloor ze haar baan. Maar toch zou Delphine nog een keer mee willen doen aan het programma. Ze vertelt er het volgende over: ‘Als ik ooit weer mee zou doen aan Temptation, dan doe ik dat als single. Als vrijgezel heb je niets te verliezen en maakt het minder uit wat je allemaal doet’, vertelt ze.

Maar ze raadt het ook af voor mensen die in een goede relatie zitten: ‘Als je een super goede relatie hebt, moet je niet meedoen. Als koppel ben je meteen alles kwijt als het misgaat: je huis, je vrienden, je hele leven. Toen Bert en ik meededen, vertrokken we samen en kwamen we als vrijgezel terug.’

Zou jij meedoen aan Temptation Island?

Op déze manier kwam Waylon erachter dat vriendin Bibi zwanger is