Audrey Garot
Audrey Garot Reality 5 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is de (heftige) reden waarom Liza Sips meedeed aan Expeditie Robinson

We hebben gisteren weer kunnen genieten van een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson. In de aflevering hebben we gezien dat de kampen het naar hun zin hebben in hun nieuwe teams en er werd weer gestreden voor immuniteit. Helaas moest team oranje naar de eilandraad en werd Liza Sips naar huis gestuurd. Toch is het een wonder dat ze überhaupt meedeed aan het programma en wel om deze reden.

Vorig jaar was het een moeilijk jaar voor haar.

Om deze reden deed Liza Sips mee aan Expeditie Robinson

Liza vertelt in gesprek met RTL Boulevard dat zij al meerdere keren was gevraagd om deel te nemen aan Expeditie Robinson. Zij wilde in eerste instantie niet meedoen, omdat zij het programma nooit keek. Say what?! Vorig jaar kreeg de actrice minder leuk nieuws te horen, er was namelijk een voorstadium van baarmoederhalskanker geconstateerd. Heftig!

Nadat zij positief nieuws had gekregen dat het weer goed ging, kreeg zij een week later de vraag om toch mee te doen aan Expedite Robinson. “Toen dacht ik, jemig man, dit ga ik gewoon doen. Dit is zo’n avontuur. (…) Het leven is gewoon kort, grijp de kansen die je wil grijpen en leef je beste leven. En toen dit zo samenviel, toen dacht ik: dit is gewoon een teken, ik moet gewoon ‘ja’ zeggen en ik heb er geen spijt van.”

Op Instagram deelt Liza een video waarin ze haar allereerste telefoontje pleegt na haar Expeditie avontuur. Awh! Bekijk de beelden hieronder.

Gezondheid

Gelukkig vertelt Liza dat het op dit moment heel goed met haar gaat. “Je staat natuurlijk altijd nog een beetje onder toezicht, dus volgend jaar wordt heel spannend, maar op dit moment gaat het goed en heb ik eigenlijk de best mogelijke uitslag gekregen op het laatste onderzoek. Dus op dit moment is het gewoon helemaal klaar en gewoon afgerond.” Wat fijn! Wel deelde Liza afgelopen week dat ze nog steeds last had van bepaalde kwaaltjes door haar avontuur bij Expeditie Robinson. Oh no!

Oh no! Onverwachte twist in de nieuwe aflevering van Expeditie Robinson en Twitter gaat los