Audrey Garot
Audrey Garot Reality 5 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Aftellen maar! Rodanya kan niet wachten tot haar tweeling er is

Rodanya Kelsey is bekend van haar avontuur bij Temptation Island en is op dit moment hoogzwanger. Samen met haar vriend Giovanni is ze in verwachting van een tweeling. In haar gender reveal liet ze al eerder weten dat ze een jongetje én een meisje krijgt, hoe leuk?! Ze is nu 30 weken zwanger, dus de laatste loodjes zijn aangebroken.

Dit deelt ze op haar Instagram.

Zwangerschap onderschat

Rodanya heeft al twee kindjes samen met haar ex Morgan en nu is ze dus zwanger van een tweeling met haar nieuwe lover, Giovanni. Inmiddels is de laatste fase van haar zwangerschap aangebroken en werd ze verrast met een babyshower, deelde Rodanya op haar Instagram: “Gister verrast met de babyshower door mijn lieve familie en vriendinnen. Nu is het dan echt de laatste weekjes aftellen, de laatste dingetjes klaarzetten, veel rusten en hopen dat m’n buik niet ontploft.” In de reacties vraagt iemand hoe ver ze is met de zwangerschap en hoe lang ze nog moet. “Ik ben nu 30 weekjes maar heb wel het vermoeden dat ik dit niet ga volhouden tot 38 weekjes en hun ook niet.”

Dat het een intense zwangerschap is, kunnen we wel vaststellen. Ook vertelde Rodanya al eerder dat ze het dragen van een tweeling toch wel heeft onderschat. “Wat heb ik het dragen van een tweeling onderschat maaar we gaan voor de 37 weken.”

Heftig jaar voor Rodanya

De realityster heeft een zwaar jaar achter de rug. Hoewel haar zwangerschap in het begin goed leek te gaan, gebeurde er in haar zeventiende zwangerschapsweek iets vreselijks. Het huis van het gezinnetje vloog in brand en binnen een half uur was het hele huis afgebrand. Jeetje.. Gelukkig woont Rodanya nu samen met haar vriend Giovanni in een fijn en nieuw huis en daar komt dus binnenkort een tweeling bij. Wij wensen Rodanya heel veel succes met de laatste loodjes!

Het huis van Temptations’ Rodanya is volledig afgebrand en vrienden helpen haar op deze manier