Audrey Garot
Audrey Garot Beauty en Style 5 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit wimperserum van The Ordinary is mega populair op TikTok én is ook nog eens betaalbaar

We dromen allemaal wel van volle en lange wimpers, maar helaas is niet iedereen daarmee gezegend. Je kan natuurlijk alsnog gaan voor een set wimperextensions of een lash lift, maar dit kan best prijzig zijn en het past nou eenmaal niet in iedereens budget. Gelukkig voor ons komen er steeds meer wimperserums op de markt die ook nog eens goed werken. Vooral de wimperserum van The Ordinary is populair en is ook nog super goedkoop. Wat wil je nog meer?!

Dit wimperserum gaat viral op TikTok en dat is niet zonder reden.

Dit is dé bekende wimperserum van The Ordinary

We kennen het skincare-merk The Ordinary natuurlijk allemaal. Voor een klein prijsje kan je hier al de beste skincare-producten vinden. Nu hebben zij ook een wenkbrauw- en wimperserum voor dikkere, vollere en gezondere wenkbrauwen en wimpers. Dit wimperserum bevat goede ingrediënten, zoals peptiden die onze wimpers nodig hebben om te groeien en ook zorgt dit voor een mooie glans. Maar over welke ge-wel-dige serum hebben wij het dan? Dat is de The Ordinary Multi Peptide Lash & Brow serum! Deze kan je bij de Bijenkorf kopen voor maar € 15,10. Koopje toch?!

Voor het beste resultaat breng je twee keer per dag (‘s ochtends en ‘s avonds) het serum aan op je wimperlijn. Het serum belooft in slechts vier weken het uiterlijk van je wenkbrauwen en wimpers te verbeteren.

TikTok

Op TikTok gaat dit wenkbrauw- en wimperserum helemaal viral en de resultaten liegen er dan ook zeker niet om. In de TikTok hieronder is het fantastische resultaat van het wimperserum te zien, en dat in slechts vier maanden tijd! Ook in de reacties zijn er nog meer fans van het serum: “Ik zit in mijn eerste maand en ik merk een enorm verschil” en “Ik gebruik de mijne elke dag, twee keer per dag en het werkt!” Klinkt toch helemaal top?

@lizziedufault

i think they may have hit their peak 🕷

♬ original sound – the iso’s 🥀

TikTok gaat compleet los over deze mascara die je wimpers extreem lang maakt (en hij kost maar €2,89)