Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 5 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

GTST-actrice Bertrie Wierenga vertelt over haar kinderwens met Dorian Bindels

Bertrie Wierenga en Dorian Bindels zijn niet alleen collega’s op de set van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, maar de twee zijn ook een stel in het echte leven. Ze zijn inmiddels al twee jaar gelukkig samen en denken nu aan de volgende stap in hun relatie, namelijk kinderen. In ‘Vriendin‘ vertelt Bertrie over hun kinderwens.

Wie weet komt er binnenkort een GTST-baby?👀

Kinderwens

Bertrie vertelt dat ze regelmatig met haar vriend Dorian praat over het krijgen van een kindje samen en dat ze ook zeker wel een kinderwens heeft. De actrice heeft geen haast, maar toch denkt ze dat ze wel een klein beetje moet opschieten. “Het maakt mij niet uit wanneer, maar ik ben wel bijna 33 en die biologische klok begint dan toch te tikken, of ik het nou wil of niet,” vertelt ze.

Ook Dorian gaf onlangs aan in ‘Televizier‘ dat hij het bijzonder vindt dat Shanti, het personage die Bertrie speelt in GTST, zwanger is. Zo vertelt hij: “Je fantaseert er weleens over hoe dat eruit zou zien en dan gebeurt het door de serie voor je ogen. Maar meestal is wat Daan en Shanti meemaken gelukkig zo’n bizarre ‘ver-van-mijn-bed’-show dat we erom kunnen lachen.”

Bertrie en Dorian

Hoewel de twee nu dolgelukkig zijn samen, is dat niet altijd zo geweest. In het begin gingen ze volgens de actrice moeizaam met elkaar om was er volgens haar sprake van ‘een soort afstoten en aantrekken’. Achteraf gezien best logisch, vertelt ze. “Waarschijnlijk omdat we al voelden dat er meer zou kunnen zijn. Dat was eng en daarom stootten we elkaar af. Hij deed dat trouwens iets meer dan ik: meisjes plagen, kusjes vragen.”

Toch bleek al snel dat Bertrie en Dorian na een paar dates niet meer zonder elkaar konden. “We spraken uit dat we verliefd op elkaar waren en toen was er geen ontkomen meer aan, we werden allebei knalrood. We vlogen elkaar in de armen en hebben elkaar nooit meer losgelaten,” vertelt Bertrie. Lief!

Too cute: Nina en Bing hernieuwen geloften in GTST-zomercliff