Audrey Garot
Audrey Garot Reality 30 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Liza Sips heeft drie maanden later nog steeds last van gevolgen Expeditie Robinson: ‘Ik heb ineens last van haaruitval’

Liza Sips doet mee aan het huidige seizoen van Expeditie Robinson. Waar het presentatieduo Nicolette en Rick het nog redelijk goed voor elkaar hebben tijdens de opnames, is dat voor de kandidaten wel anders. Zeker qua hygiëne hebben de kandidaten het niet makkelijk. In eerste instantie dacht de actrice dat ze hier geen klachten aan had overgehouden. Maar nu, drie maanden later begint ze toch klachten te krijgen.. Oh noo!

Op haar Instagram Stories deelt ze haar verhaal.

Klachten na Expeditie Robinson

Heel lang had Liza Sips geen klachten overgehouden aan haar Expeditie Robinson avontuur, maar helaas is het dan nu toch echt zover. Dit vertelt ze op haar Instagram Stories: “In eerste instantie dacht ik van niet, maar nu, 3 maanden later, heb ik ineens last van haaruitval.” En daar blijft het helaas niet bij, ze heeft namelijk ook veel last gehad van haar huid. “Waar ik achteraf ook nog best wel veel last van heb gehad, was mijn huid. Je bent natuurlijk op een eiland, je bent de hele dag in de zon, met zout water. Je gebruikt zonnebrand en je kunt ‘s avonds je huid niet reinigen. Ik ben daar best wel gevoelig voor. Dus toen ik terugkwam, merkte ik ook echt wel dat mijn huid herstel nodig had. Ik ben toen weer volle bak make-up gaan gebruiken, daar moest mijn huid ook wel weer een beetje aan wennen.”

Naar het toilet gaan

Veel volgers van Liza Sips waren ook erg benieuwd hoe je op het eiland naar het toilet moet gaan. Want zoals veel mensen wel weten, die is er simpelweg gewoon niet. Liza geeft aan dat er twee opties zijn: in het water of op het land. “Op het land betekent: héél ver weg lopen, met een schop onder je arm (precies zo gênant als de wcrol op de camping).. Daarna zo snel mogelijk de zee in!” Akward! Ook haar tandenborstel en scheermesje moest ze thuislaten, daarom ging ze vooraf nog wel even langs de waxsalon, slim!

Oh no! Onverwachte twist in de nieuwe aflevering van Expeditie Robinson en Twitter gaat los