Audrey Garot
Audrey Garot Reality 30 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Richard uit B&B Vol Liefde boos op Simone naar aanleiding van haar uitspraken

Heel lang leek het goed te gaan tussen Simone en Richard in het programma B&B Vol Liefde. Vanaf dag één hadden de twee al een klik en deze leek alleen maar sterker te worden. Helaas is hun relatie na het programma alleen maar bergafwaarts gegaan en heeft Richard onverwachts de relatie verbroken. Simone zag dit niet aankomen en zij heeft meerdere keren haar verhaal gedaan over de plotselinge break-up. Ook Richard is dit niet ontgaan en hij reageert op haar uitspraken.

De twee lijken geen goed contact meer te hebben met elkaar.

Hebben Richard en Simone nog contact?

Aran Bade van RTL Boulevard ging langs bij het concert van Miners of Muzo, de band van B&B-eigenaar Hans uit Frankrijk. Hier was Simone ook bij aanwezig. Aran Bade vraagt aan haar of zij nog contact heeft met Richard: “Nee, ik had nog wel gewoon contact willen hebben, maar hij niet. Dus nee, ik spreek hem niet meer.” Ze geeft aan dat ze het jammer vindt dat ze hem niet meer spreekt: “We hebben zoveel samen meegemaakt en beleefd. Jammer dat ik hem niet meer spreek inderdaad.” Gelukkig heeft Simone wel een hoop vrienden aan het avontuur overgehouden. Zo heeft ze laatst nog met de hartsvriendin van Richard, Ingrid, afgesproken en was zij met Petra (de vriendin van Hans) bij het concert van Miners of Muzo.

Richard reageert op haar uitspraken

Bij de talkshow Humbert op Zaterdag was Richard te gast en hier vertelde hij waarom hij meedeed aan het programma. Hij deed niet mee voor de liefde, nee, maar voor de gratis reclame! Op Twitter kreeg hij destijds veel commentaar om de uitspraken die hij daar aan tafel heeft gedaan. Ook zag Richard de uitspraken van Simone voorbij komen en dat lijkt voor hem de druppel te zijn. Hij vertelt hetvolgende tegen LoveReality: “Stop toch eens met deze narigheid en laat iedereen eens eerlijk en oprecht worden, net als ik altijd probeer te doen. Want was is de reden van onze breuk? Juist ja, daar wordt nooit naar gevraagd bij mij. Nee, oh de zielige Simone. Nou zo zielig is het allemaal niet.” Richard gaf al snel aan dat hij toch niet verliefd was op Simone en dat hij daarom de relatie heeft verbroken. “Maar dan hoeven ze me toch niet voor rotte vis uit te maken? Kom op, word volwassen”, zegt Richard.

Simone uit B&B Vol Liefde reageert na onverwachtse breuk met Richard: ‘Hij was niet verliefd’