Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 30 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Bingen! De nieuwe serie Moedermaffia is vanaf vandaag te zien op Videoland

Ben jij ook zo’n fan van de serie De Luizenmoeder? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Vanaf vandaag staat er een nieuwe serie op Videoland die jij ook gegarandeerd leuk gaat vinden. We hebben het natuurlijk over de serie Moedermaffia, deze serie gaat over het opvoeden van je kinderen én om te proberen de perfecte moeder te zijn. Alleen dat gaat de hoofdrolspeelster nog niet zo goed af.

Maak je klaar voor een komische dramaserie.

Hier gaat de serie Moedermaffia over

In deze serie volgen we moeder Daan, zij wordt gespeeld door actrice Loes Haverkort. Daan probeert een goede moeder te zijn voor haar kinderen, maar ze maakt er op z’n zachtst gezegd nogal een potje van en heeft géén idee wat goed ouderschap is. Na de scheiding met haar man belandt Daan bij haar moeder op de bank. Vervolgens moet ze ook nog een ouderschapscursus volgen, omdat er anders een kans bestaat dat ze haar kinderen voorgoed kwijtraakt. En als dit allemaal nog niet erg genoeg is, heeft Daan ook nog te maken met de vreselijke stiefmoeder die het wél allemaal perfect lijkt te doen. Maar wat houdt een goede moeder zijn nou eigenlijk in? Daar probeert Daan achter te komen in de serie Moedermaffia.

Ben je benieuwd naar de serie? Bekijk de trailer hieronder.

 

De cast

Zoals we al zeiden wordt de hoofdrol (Daan) in de serie Moedermaffia gespeeld door Loes Haverkort. Loes heeft samen met haar man ook twee kinderen, dus zij kan zich goed inleven in haar rol: “Mijn kinderen betekenen de wereld voor mij. Met heel mijn hart wil ik ze vol vertrouwen het leven laten beleven en ze in alle liefde laten groeien. Maar opvoeden is een weg van vallen en opstaan en dat geldt niet alleen voor de kinderen. Met een dikke bak liefde en een goeie dosis humor komen we hopelijk een heel eind.” Naast Loes zullen ook Benja Bruijning, Beppie Melissen en Tina de Bruin te zien zijn in de serie.

De serie Moedermaffia is vanaf vandaag te zien op Videoland.

Matched by Mom: dit zijn de deelneemster die de liefde willen vinden in de nieuwe realityshow op Videoland