Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 5 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Verdrietig nieuws voor De Verhulstjes: ‘Je mag gaan rusten lieve schurk’

Gisteren was het dierendag en dat heeft heel Nederland (en België) goed gevierd. Elk gezin met een huisdier heeft ongetwijfeld wat lekkers in huis gehaald voor het harige gezinslid en ook zijn er natuurlijk heel veel andere dieren die goed in het zonnetje kunnen worden gezet. Je favoriete kip, paard, fret of goudvis. Ook is zo’n speciale dag altijd lastig, omdat huisdieren ons nog wel eens ontnomen worden. Niet zo gek, want de beestjes worden vaak niet ouder dan een jaar of 15. Toch is het altijd even slikken en mis je echt een deel van het gezin. De familie Verhulst – bestaande uit vader Gert, stiefmoeder Ellen, zoon Viktor en dochter Marie – delen zo’n lastig moment.

Ze hebben namelijk afscheid moeten nemen van hun trouwe viervoeter Marcel.

De Verhulstjes staan stil bij overlijden Marcel

Bouvier Marcel maakte samen met broer Leo onderdeel uit van het gezin. Marcel was echter al zo’n twee jaar ziek, zo was ook te zien in de realityserie De Verhulstjes. Daarin maakte Gert regelmatig wat nonchalante grappen over alle ‘moeite’ die Marcel met zich meebracht, terwijl Ellen niet van zijn zijde week. In zijn eigen talkshow ‘De Tafel van Vier’ maakte Gert het overlijden bekend.

Daarin moet hij toch ook bekennen dat “het overlijden harder aangekomen was dan verwacht”. Het is dan ook niet zo gek dat deze gebeurtenis vooral zwaar is voor zijn vrouw Ellen. “Zij heeft twee jaar lang dag en nacht voor hem gezorgd,” vertelt Gert.

Ook Viktor en Marie zijn verdrietig en zij posten dan ook wat mooie herinneringen op Instagram:

Nog niet bekend met de familie Verhulst? Je bent vast en zeker wél bekend met Samson en Gert, toch?! Nou, over die Gert hebben we het dan ook. Het gezin heeft tegenwoordig een realityserie en wij kunnen niet wachten tot het volgende seizoen verschijnt. Gert is oprichter van Studio100 en heeft heel wat tv-programma’s bedacht. Kabouter Plop, bijvoorbeeld. Maar in de serie zie je vooral het ‘gewone gezinsleven’. Wil jij weten waarom je deze serie moet bingen?

5 redenen waarom meisjes die samen slapen met hun huisdier de gelukkigste vrouwen op aarde zijn