Audrey Garot
Audrey Garot Reality 5 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Whaat?! Zien we Romy uit De Bachelor binnenkort terug op televisie?

Als je afgelopen seizoen van De Bachelor hebt gekeken, komt deelneemster Romy je vast nog wel bekend voor. Zij had zich opgegeven voor het programma om het hart van Bachelor Thomas te stelen. In het programma was ze nogal een spraakmakende deelneemster en kreeg ze veel wisselende reacties over haar gedrag. De liefde heeft ze uiteindelijk niet gevonden, maar ze wordt onderhand wel gezien als een bekende Nederlander. Romy werd namelijk gevraagd voor een BN’er-programma.

Zien we haar binnenkort terug op de buis?

Romy gevraagd voor een programma met bekende Nederlanders

In de ochtendshow van radiozender 24/7 Spice vertelt de blondine dat ze is gevraagd om deel te nemen aan een programma met bekende Nederlanders. Zelf snapt ze wel waarom ze is gevraagd voor het programma: “Ik ben gewoon niet helemaal doorsnee. Ik ben een aparte, zeg maar. Dat valt op. Dus mensen weten dat als ze het over mij hebben, dat het scoort.”

Helaas mag ze niet verklappen om welk programma het gaat, wel kan ze zeggen dat het niet het programma De Slimste Mens is. Het zou gaan om een bekend programma waar normaal gesproken geen bekende mensen in zitten, maar nu dus wel met de BN’er editie. Ook is ze al vaker gevraagd voor dit programma, vertelt Romy. “Voor de niet-BN’er-editie”, verklaart ze. “Dat heb ik dus jaren achter elkaar afgewezen. Elk jaar vroegen ze mij weer. (…) Het is gewoon niet mijn programma en ik zou dit dus echt nooit doen. Ook niet als het met BN’ers is.”

Expeditie Robinson

Dat Romy met dit programma niet mee wilt doen, is dus wel duidelijk. Wel staat ze open voor andere programma’s, vertelt ze. “Als ik ooit voor Expeditie Robinson word gevraagd, voor een reisprogramma of voor Special Forces, dan zou ik wel meedoen, hoor. Dus mocht je nu luisteren en je maakt mooie programma’s, stuur me dan een berichtje op Instagram.” Wie weet zien we Romy dus binnenkort weer terug in een ander televisieprogramma!

Ontzettend verdrietig nieuws voor Merel uit De Bachelor: ‘Ik weet dat je nu met mama bent’