Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 7 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Justin Bieber stopt tijdelijk met zijn wereldtournee vanwege ziekte – wat betekent dit voor Nederland?!

NOOOO – Justin Bieber maakte gisteren via Instagram bekend dat hij tijdelijk stopt met zijn wereldtournee Justice World Tour. Hij heeft last van fysieke en mentale problemen ten gevolge van het Ramsay-Hunt syndroom, waardoor hij zijn gezondheid op de eerste plek moet zetten en de tour tijdelijk op stop zet.

Gezondheid gaat voor!

Het syndroom van Ramsay-Hunt

Eerder dit jaar maakte Justin Bieber bekend dat hij kampt met Ramsay-Hunt. Dit vervelende virus tast de zenuwen in zijn oor en gezicht aan, waardoor een deel van zijn gezicht verlamd raakte. Hierdoor heeft Justin Bieber toen ook al zijn wereldtournee op stop moeten zetten en kon hij zijn tour in de Verenigde Staten niet afmaken.

Gezondheid

Eind juli pakte Justin Bieber de tour weer op en deed hij zes shows in Europa, maar na een optreden in Brazilië besefte Justin dat hij uitgeput was en dat hij zijn gezondheid voorop moet zetten. Verder zegt hij: “Im going to be ok, but I need time to rest and get better”.

Zie hieronder de post waarin Justin bekend maakt dat hij zijn wereldtournee even op pauze zet.

Ziggo Dome Amsterdam

Hoe lang Justin stopt met zijn tournee is nog niet bekend. In januari 2023 heeft Justin Bieber drie optredens gepland in de Ziggo Dome in Amsterdam. Deze zijn gepland op woensdag 11, vrijdag 13 en zaterdag 14 januari. Het is dus ook nog niet zeker of deze concerten door kunnen gaan. We hopen natuurlijk dat hij zich tegen die tijd beter voelt en dat we hem weer kunnen zien shinen in de Ziggo Dome.

Wat het voor ons betekent weten we dus helaas niet, behalve dat we maar heel hard moeten duimen dat het wél doorgaat. Fingers crossed girls!

Obsessed met Justin én Hailey Bieber? Probeer dan ook deze ‘chocolate glazed donut nails’ van Hailey voor aankomende herfst!

Justin Bieber fans opgelet: extra show aangekondigd op 11 januari