Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 10 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

De jongste dochter van Maxime Meiland zit nu al aan de ‘wijn’

We weten inmiddels allemaal dat de familie Meiland enorm gek is op wijn. Ze hebben het niet voor niets de hele tijd over wijnen, wijnen, wijnen. Het liefst drinken ze meerdere glazen per dag van het alcoholische drankje. En niet alleen de volwassenen drinken wijn bij de Meilandjes, want ook de jongste dochter van Maxime Meiland, Vivé, zit nu al aan de wijn. Of nou ja..

Ook de jongste dochter van Maxime Meiland zit nu al aan de wijn

We vertelden net al dat de familie Meiland héél veel wijn drinkt op een dag en daarom kan de jongste Meiland, Vivé, natuurlijk niet achterblijven. Op de Instagram Stories van Maxime Meiland is te zien dat ze een soort wijnglas in haar handen heeft waar ze uit drinkt. Maar geen zorgen, want ze drinkt natuurlijk nog geen échte wijn. Het is maar sinaasappelsap. Wel is ze al behoorlijk gehecht geraakt aan het wijnglas, want ze wilt haar drankje niet delen met haar grote zus Claire.. Auch!

Dochter Maxime Meiland aan de wijn
Instagram @maximemeiland

Montana Meiland

De afgelopen periode gaat Montana, de zus van Maxime Meiland, door een moeilijke periode. Ze heeft namelijk een tijdje geleden heel verdrietig nieuws gedeeld over haar relatie. Montana en haar grote liefde Dirk hebben namelijk na acht jaar besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Awhhh!

Al velen jaren hebben we kunnen genieten van Montana en haar vriend Dirk in ons favoriete programma Chateau Meiland. Ze waren niet altijd van de partij in het programma, maar toch hebben we het koppel vaak samen gezien met de verschillende verhuizingen, vakanties en de feestdagen. Toch zullen we ze voorlopig niet meer samen zien, want het stel is helaas uit elkaar.. Zo sadd! Bekijk hier de Instagram-posts waarin ze beide het verdrietige nieuws hebben gedeeld over hun break-up.

Oeh la la! Rein uit het zesde seizoen van Married at First Sight ziet déze deelnemer wel zitten