Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 10 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Dít weten we tot nu toe over het derde seizoen van Ginny & Georgia

Afgelopen week verscheen na twee jaar eindelijk het tweede seizoen van Ginny & Georgia op Netflix. De serie was in het eerste seizoen al een enorm succes en ook het tweede seizoen is enorm populair. Daarom gaan wij er stiekem wel een beetje vanuit dat er ook een derde seizoen komt van de goedlopende Netflix-serie. Maar is dat ook zo?

Let’s hope! *Spoilers*

Dit weten we tot nu toe over het derde seizoen van Ginny & Georgia

Het tweede seizoen begint waar het eerste seizoen is geëindigd. Heel lang leek het alsof de goedlopende serie Ginny & Georgia definitief zou eindigen. Totdat er ineens iets heftigs gebeurde. Georgia vertelde Paul alles over haar heftige verleden en door haar eerlijkheid stapten ze samen in het huwelijksbootje. Hij besloot zijn pasgetrouwde vrouw te helpen en hij schakelde de hulp in van een advocaat en een agent om samen de stad te verlaten. Dit zou namelijk het beste zijn voor hen beiden..

Terwijl Georgia en Paul aan hun eerste dans samen beginnen, komt de politie binnenstormen om Georgia te arresteren voor de moord op Tom Fueller. We weten natuurlijk allemaal dat ze hem wel echt heeft vermoord, maar toch moeten Ginny en Paul nu een manier zien te vinden om haar vrij te pleiten. Nu moet er wel een derde seizoen komen van Ginny & Georgia, toch?!

Nog niet aangekondigd

Ondanks dat de serie een succes is, is een derde seizoen van Ginny & Georgia nog niet aangekondigd. Dit heeft vooral te maken met het feit dat Netflix de eerste 28 dagen wilt afwachten op gebied van de kijkcijfers. Hopelijk zijn de kijkcijfers dus goed (maar daar gaan we stiekem wel vanuit) en zal de serie verlengd worden met een derde seizoen.

Ginny & Georgia

In de serie volgen we moeder en dochter die na meerdere verhuizingen zijn aangekomen in New England. Ginny is nog maar 15 jaar oud, maar vaak is ze toch nog volwassener dan haar moeder Georgia. Georgia is weer naar haar geboortestad verhuist om een nieuw, normaal leven op te bouwen voor haar en haar twee kinderen. Dit lukt helaas nog niet altijd, vaak tot ergernis van Ginny.

De trailer van YOU seizoen 4 staat online, hier kijk je ‘m