Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 5 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

YAY! Vanaf vandaag staat het tweede seizoen van Ginny & Georgia op Netflix

Het is alweer bijna twee jaar (!) geleden dat het eerste seizoen van Ginny & Georgia op Netflix verscheen. De eerste aflevering werd namelijk op 24 februari 2021 uitgebracht op Netflix en sindsdien wachten we eigenlijk al op een nieuw seizoen. Maar gelukkig is het vandaag ein-de-lijk zover; vandaag is dé dag dat het tweede seizoen van Ginny & Georgia op Netflix staat!

Finallyy!

Vanaf vandaag staat het tweede seizoen van Ginny & Georgia op Netflix

Het eerste seizoen was meteen een groot succes en daarom werd in april 2021 de goedlopende serie al verlengd voor een tweede seizoen. Pas in september 2022 leek het einde bijna in zicht, want toen waren de opnames van het nieuwe seizoen afgerond. En vandaag is het dan eindelijk zover; het lange wachten is na twee jaar eindelijk voorbij. Het heeft even geduurd, maar dan hebben we ook wat, zullen we maar zeggen.

Drie weken geleden kwam de trailer uit van het tweede seizoen van Ginny & Georgia en eerlijk is eerlijk, het ziet er weer veelbelovend uit! Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat we dit nieuwe seizoen kunnen bingen.

Het eerste seizoen

In de serie Ginny & Georgia volgen we moeder en dochter die na meerdere verhuizingen zijn aangekomen in New England. Ginny is nog maar 15 jaar oud, maar vaak is ze toch nog volwassener dan haar moeder Georgia. Georgia is weer naar haar geboortestad verhuist om een nieuw, normaal leven op te bouwen voor haar en haar twee kinderen. Dit lukt helaas nog niet altijd, vaak tot ergernis van Ginny.

In de cliffhanger van het eerste seizoen zagen we dat Ginny erachter kwam dat Georgia haar stiefvader Kenny heeft vermoord.. Whoops! Dit deed Georgia natuurlijk wel om haar dochter te beschermen, maar de kans is groot dat Ginny haar dit niet in dank zal afnemen. Hun moeder-dochter band zal in het nieuwe seizoen in ieder geval weer enorm op de proef worden gesteld. Ook gaat de romance tussen Ginny en Marco verder en zijn we benieuwd hoe het allemaal afloopt.. Zin inn!

Het derde seizoen van Outer Banks is deze datum te zien op Netflix en het is sneller dan je denkt