Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 4 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Het derde seizoen van Outer Banks is deze datum te zien op Netflix en het is sneller dan je denkt

Fans van de serie Outer Banks hebben een behoorlijke tijd moeten wachten op het nieuwe seizoen, maar we hebben goed nieuws. Het derde seizoen is namelijk aangekondigd door Netflix, dus we weten ein-de-lijk wanneer we deze hitserie weer op de streamingsdienst kunnen verwachten. YAYY!

En het nieuwe seizoen is sneller te zien dan je denkt!

Het derde seizoen van Outer Banks verschijnt binnenkort op Netflix

We wachten inmiddels alweer zo’n 1,5 jaar op het derde seizoen van de populaire Netflix-serie Outer Banks. Afgelopen september waren de opnames afgerond en de releasedatum leek steeds dichterbij te komen. Alleen toen hoorden we maanden niks meer van onze favoriete serie.. Tot nu dus! Netflix heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer we het derde seizoen op de streamingsdienst kunnen verwachten, dus we kunnen binnenkort weer genieten van deze serie. Op 23 febuari is het namelijk zover; dan verschijnt het derde seizoen van Outer Banks op Netflix! Can’t wait!

Sommigen van ons wisten al dat het derde seizoen van Outer Banks op 23 februari zou verschijnen, doordat Madelyn Cline per ongeluk de releasedatum verklapte tijdens een interview. Bekijk het hilarische filmpje hier, waar de actrice uiteindelijk besefte dat ze een groot geheim heeft verklapt. Toch was het nog onduidelijk of wij in Nederland dan ook het nieuwe seizoen te zien zouden krijgen, maar dat is dus nu gelukkig bevestigd.

Seizoen twee

Wij hebben in ieder geval heel veel zin in het derde seizoen van Outer Banks! ‘De Pogues‘ hebben al een heleboel meegemaakt op het eiland, alleen leek het einde van het tweede seizoen niet heel goed voor ze af te lopen. We zagen namelijk dat de vriendengroep was gestrand op een onbewoond eiland, ver van de bewoonde wereld dus. Hun afwezigheid wordt opgemerkt en hun vrienden en familie beginnen zelfs te denken dat ze vermist of verongelukt zijn. Oh no, als dat maar goed afloopt.

NO! De succesvolle en spannende serie 1899 krijgt tóch geen tweede seizoen