Audrey Garot
Audrey Garot Life 4 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Asking for a friend: ‘Mijn nieuwe vriend heeft een micropenis. Hoe ga ik hier mee om?!’

We maken het allemaal wel eens mee: van de één op de andere dag zit er ineens een prangende vraag in ons hoofd die er maar niet meer uit gaat. Je denkt er de hele dag aan, maar je durft het aan niemand te vragen. Beautify to the rescue. Aan ons kan je al je ongemakkelijke en rare vragen stellen en wij zullen ‘m voor jou beantwoorden.

We’re just asking for a friend.

Asking for a friend: ‘Mijn nieuwe vriend heeft een micropenis. Wat moet ik doen?!’

In deze rubriek stelt iedere week een lezeres van Beautify een awkward vraag, omdat ze de vraag aan niemand anders durven te stellen, of kunnen stellen. Want hoe vervelend is het als je bij niemand terecht kan?! Daarom zijn wij de grote zus die jij nodig hebt.

Vandaag behandelen we de vraag van Simone*: “Ik heb sinds kort een nieuwe vriend, maar we wilden nog even wachten met ‘de daad’. Dat hebben we laatst dus voor het eerst gedaan, maar toen kwam ik erachter dat hij een micropenis heeft. Hier schrok ik best wel van. Ik vind hem echt héél leuk, dus ik wil de relatie eigenlijk niet verbreken, maar ik weet ook niet zo goed wat ik hiermee aan moet. Help mij!”

Onze tips

Hi girl! Het is inderdaad een lastige situatie waar je in bent belandt. Het is heel erg goed dat je je partner niet wilt verlaten en dat hoeft ook helemaal niet. Het is echt niet zo dat je met een micropenis niks kan in de slaapkamer, jullie moeten gewoon uitvogelen wat voor jullie werkt. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld seksstandjes proberen die heel goed werken voor iemand met een micropenis. Vooral doggy style en cowgirl schijnen erg fijn te zijn in zo’n situatie. Ook kan een penisverlenger een goede aanrader zijn. Overleg natuurlijk wel wat je partner hiervan vindt, want ook hij moet zich op zijn gemak voelen. Door veel samen te experimenteren in de slaapkamer vinden jullie vast wel iets wat jullie beiden lekker vinden. Ook is het belangrijk dat je vriend zich comfortabel voelt bij jou, zodat jullie deze dingen kunnen uitproberen.

Wat ook goed is om te weten, is dat veel vrouwen niet klaarkomen door alleen penetratieve seks. Dit is zelfs 70% van de vrouwen! Weet dus dat dit echt geen eis is om klaar te komen, er zijn nog genoeg andere manieren.

*De naam van Simone is gefingeerd. De echte naam is bekend bij de redactie.

Au! Dít zijn de meest voorkomende seksblessures