Demi Rutten
Demi Rutten Love & Seks 2 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Op z’n hondjes: dit zijn 5 spicy weetjes over het standje doggy style

Vraag mensen hun favoriete standje in bed, en het grootste deel zal doggy style zeggen. Dit populaire standje maakt seks leuk voor beide partijen en heeft veel voordelen. Hoeveel weet jij eigenlijk over je favoriete standje? Dit zijn 5 spicy weetjes over het standje doggy style.

Zo heb je goede redenen om dit standje extra vaak te willen doen. 😉 (al heb je die natuurlijk niet nodig)

Alles wat je wil weten over doggy style

Bij veel mensen is doggy style een vaak terugkerend standje in de slaapkamer (of woonkamer, badkamer, tuin). Maar waarom eigenlijk? Nou, er zitten voor beide personen veel voordelen aan dit standje. Wij zetten 5 spicy weetjes over doggy style voor je op een rijtje.

1. Het is een goede manier om de G-spot te raken

Dat je met doggy style net dat beetje dieper kunt gaan, hoeven we je niet te vertellen. Daardoor is het dus het perfecte standje om (door de hoek) bij de G-spot te komen. Oefening baart kunst. 😉

2. Het heet niet alleen doggy style omdat honden het zo doen

Ook paarden, kamelen, giraffen, katten etc. hebben seks op deze manier. En wist je dat zelfs chimpansees, walvissen, dolfijnen en spinnen dit standje proberen?

3. Het standje is al heel erg oud

De oude Grieken en Romeinen tekende dit standje al regelmatig, en héél vroeger werd er zelfs gezegd dat je door doggy style sneller zwanger kon worden. Dit is natuurlijk nooit wetenschappelijk bewezen.

4. Het is een makkelijk standje voor non-vaginale penetratie

En ja, we bedoelen anale seks. Heb je dat weleens geprobeerd? Dan ben je een van de weinige. Uit onderzoek blijkt dat 44% van de mannen en 36% van de vrouwen weleens anale seks heeft geprobeerd.

5. Het is vooral bij mannen een populair standje

En voordat ze het kunnen ontkennen: ja, dit komt vooral door het mooie uitzicht.

Lees ook: Weg met dat taboe: deze 10 grappige feitjes over seks wist je nog niet