Demi Rutten
Demi Rutten Life 1 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Eén spuitje hier en daar: Ex On The Beach- Imke is open over cosmetische ingrepen

Er is niks mis met het nemen van lipfillers op botox, tegenwoordig zijn die dingen namelijk sociaal geaccepteerd. Half bekend Nederland heeft dan ook weleens op de stoel gelegen voor een spuitje, en de Ex On The Beach-sterren horen daar ook bij. Ex Imke is op Instagram open over de cosmetische ingrepen die zij heeft gehad.

Ze gaf ons een kijkje in de kliniek waar ze heen ging.

Ex On The Beach- Imke open over cosmetische ingrepen

Imke kwam als eerste ex uit het water voor haar ex Keanu, en haar entree was nogal spraakmakend. Van sangria gooien tot hoer genoemd worden, het zat haar niet zo mee. Ondertussen lijkt Imke haar plek wel gevonden te hebben tussen de singles, en ze lijkt in real life goede vriendinnen met Lesley.

Dat Imke niet vies is van een filler hier en daar, maakt ze geen geheim van. Ze nam haar volgers deze week zelfs mee naar de kliniek waar ze verschillende spuitjes kreeg.

Fillers

Imke liet op haar Instagram-account zien dat ze naar een kliniek in België ging, waar ze lipfillers, neusfillers en botox in haar voorhoofd kreeg.

De reacties van haar volgers waren nogal verschillend. De een zei ‘ja vriendin, dat zijn de beste spuitjes!’ terwijl een andere volger het juist zonde vond en zei ‘je bent veel mooier zonder al die prut’.

Imke liet haar spuitjes zetten bij Enhance Clinic in België. Of het een gesponsorde behandeling is, weten we niet. Het zou ons echter niets verbazen, aangezien de EOTB-sterren vaker behandelingen gesponsord krijgen. Zo werden bij Lesley afgelopen week haar tanden gebleekt, en zij maakte vervolgens reclame voor het bedrijf.

Meer juice: