Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 25 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Foutje! Madelyn Cline verklapt per ongeluk de startdatum van Outer Banks seizoen 3

Fans van de populaire serie Outer Banks wachten inmiddels al langer dan een jaar totdat het nieuwe seizoen eindelijk op Netflix komt. De opnames zijn al even afgerond, dus heel lang kan het niet meer duren, toch?! Het lijkt er inderdaad op dat we niet héél lang meer hoeven te wachten. YAY! Madelyn Cline , die Sarah Cameron speelt in de serie, verklapte per ongeluk de release datum van het nieuwe seizoen tijdens de première van de film Glass Onion A Knives Out Mystery.

En dat weten wij natuurlijk nu.

Madelyn Cline verklapt startdatum van het nieuwe seizoen

Madelyn was aanwezig bij de première van de film Glass Onion A Knives Out Mystery. Hier werd natuurlijk ook even gevraagd naar de serie Outer Banks en wanneer we dan eindelijk het nieuwe seizoen mogen verwachten. De actrice vertelt dat ze net klaar zijn met het filmen van het derde seizoen. Zo vertelt Madelyn: “Het is onderweg. Op 23 februari…” als ze ineens onderbroken wordt. “Nee!”, schreeuwt de persoon naast haar. “De 22ste?”, vraagt de actrice aan diegene. Dan pas dringt het tot haar door dat ze eigenlijk nog helemaal niet mag vertellen wanneer de serie op Netflix verschijnt. OEPS!

@younghollywood

Uh oh #madelyncline #sarahcameron #outerbanks #outerbanksnetflix #outerbanksseason3 #obx 📷 Getty Images

♬ f urself in vegas – SHIMA

Outer Banks seizoen drie

De kans is dus groot dat het derde seizoen op 23 februari op Netflix verschijnt. Het is nog wel onduidelijk of wij in Nederland dan ook meteen kunnen genieten van het nieuwe seizoen. Het duurt dus nog wel eventjes voordat we de serie ook echt kunnen bekijken, maar hey, we weten nu wel waar we aan toe zijn. Thanks, Madelyn!

We hebben in ieder geval nog genoeg tijd om daarvoor de eerste twee seizoenen van Outer Banks te bingen, zodat we onze geheugens weer even helemaal kunnen opfrissen. Het einde van seizoen twee leek namelijk niet heel goed af te lopen voor ‘De Pogues’, aangezien ze gestrand waren op een onbewoond eiland, ver van de bewoonde wereld. Hopelijk wordt hun afwezigheid snel opgemerkt door hun vrienden en familie..

Bonjour! Deze twee nieuwe personages zijn te zien in Emily in Paris seizoen 3