Emma Toussain
Emma Toussain Love & Seks 25 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Dump die oude vlam: ‘cobwebbing’ is de mindset die je wil hebben tijdens het daten

In aanloop naar Halloween zag dating-app Bumble een nieuwe trend (zijn wij dan weer heel erg fan van) namelijk ‘cobwebbing’. ‘Cobwebbing’ verwijst naar het opruimen van spinnenwebben en het dumpen van oude namen en vlammen, zodat je een eerste stap kunt zetten naar iets nieuws.

BURN THOSE BRIDGES.

Door ‘Cobwebbing’ zeg jij dag tegen je verleden

Met Halloweenfeesten in volle gang en onderzoek van Bumble waaruit blijkt dat in Nederland meer dan een derde aangeeft dat ze de druk voelen om een partner te hebben tijdens de feestdagen is dit het moment om de ghosts of romances past op te geven en op zoek te gaan naar iets nieuws.

Bumble’s Sex & Relationship expert, Dr Caroline West zegt dat “Vasthouden aan vroegere relaties, of dat nu telefoonnummers, berichten of zelfs een oud t-shirt is, houd je tegen in bij het daten, omdat je niet in het hier en nu staat. Door actief je omgeving uit het verleden te ‘cobwebben’, kun je vervolgens vooruit gaan met een sterk gevoel, heb je meer zelfvertrouwen en sta je meer open om iemand te ontmoeten.”

This is your sign

Want hoe kan je ooit een nieuw leven opbouwen, als je je blijft vasthouden aan die oude vlam? Dat heeft nog nooit gewerkt. Dus zit jij in deze situatie? Dan is DIT je teken om los te gaan laten. Cobwebbing it is!

Dit is hét jaar om jezelf voorop te stellen. Geen halve dates meer, geen onduidelijkheid.. jij weet wat je wil en je gaat niet settelen voor minder. OnlyPlans komt veel voor onder singles – het maken van plannen maar ze niet uitvoeren. Heel erg irritant, maar zo kom je ook nergens. Ga dus voor de enthousiaste partners, mensen die jou goed laten voelen.

Aha! Zo herken je oplichters op dating-apps