Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 24 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Bonjour! Deze twee nieuwe personages zijn te zien in Emily in Paris seizoen 3

Dit jaar verschijnt het derde seizoen van Emily in Paris nog op Netflix en eerlijk, we kunnen niet wachten totdat het zover is. Tijdens het PaleyFest in LA werd al duidelijk dat acteur Lucien Laviscount, die Alfie speelt in de serie, een grotere rol zou krijgen en één van de hoofdrolspelers wordt. Maar Lucien is niet de enige die een grote rol krijgt in het nieuwe seizoen, want er zijn namelijk twee nieuwe acteurs die ook hun entree maken in de serie.

Bonjour!

Deze twee nieuwe personages zijn te zien in Emily in Paris seizoen 3

Er verschijnen dus twee splinternieuwe personages in het derde seizoen, maar wie zijn dan deze nieuwe acteurs? Paul Forman en Melia Kreiling maken hun opwachting in het nieuwe seizoen. Wij stellen ze even aan je voor.

Hottie alert! Maak kennis met Paul Forman. Hij is onder andere bekend van de serie The Spanish Princess en in het nieuwe seizoen zal hij de rol spelen van Nicolas de Leon. In Emily in Paris is Nicolas de ‘kroonprins’ in het bedrijf van zijn familie en hij leidt een succesvol leven. Toch staat er enorm veel druk op hem, omdat hij zich elke keer weer moet blijven bewijzen tegenover zijn familie. In de serie komt Emily hem tegen en ontstaat er een intense persoonlijke connectie tussen de twee. OMG, wat zal er gebeuren tussen hun?

Ook Melia Kreiling maakt haar opwachting in het nieuwe seizoen van Emily in Paris en je kan haar kennen uit de film The Guardians of The Galaxy. In de serie zal zij de rol spelen van Sofia Sideris. Sofia is een Griekse kunstenares die vertrekt naar Parijs om haar nieuwste creaties in de galerie van Camille tentoon te stellen. Ze was niet van plan om lang te blijven, maar door de stad van de liefde komt ze plots terecht in een spannende, maar onverwachte affaire.

Seizoen drie

Nog twee maandjes wachten en dan kunnen we ein-de-lijk weer genieten van onze favoriete serie. Ze maken het ons in ieder geval niet makkelijk, want door al deze spannende onthullingen hebben we nog meer zin om deze serie te kijken! Maar goed, nog even wachten dus, want het derde seizoen van Emily in Paris komt als een echt kerstcadeautje. De serie verschijnt namelijk op 21 december op Netflix!

Zeg maar dag tegen je ex: vanaf nu kan jij je oude Netflix-profiel overzetten naar een nieuw account