Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 7 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de grootste make-uptrends voor de herfst en winter van 2021

Vorig jaar hebben we grotendeels van het seizoen binnen doorgebracht, dus dit jaar is er zeker wat in te halen. Zowel qua mode als make-up. Daarom zijn de make-uptrends voor dit seizoen heel belangrijk. Ben je benieuwd naar de trends van dit seizoen?

Dit zijn de herfst-winter make-uptrend die je moet kennen!

Mokkatinten

Tinten bruin zijn dit jaar erg populair en dit is ook zo voor de make-uptrends van dit seizoen. Het ziet er ook nog eens erg chic uit.

Bratz lippen

We gaan in het najaar vaak snel voor een matte lip, maar het is nu het jaar van de Bratz lip. Deze trend kan gecombineerd worden met de kenmerkende herfsttinten en de afwerking kan je veranderen in iets glanzends. Met deze trend kan je altijd je favoriete winterlippenstift gebruiken.

Glam grunge

Deze trend groeit op de modeshows, maar ook op TikTok. De sfeer van deze make-uplook is perfect voor deze tijd van het jaar, ga lichter op je bronzer en zwaarder met je liner.

Felle accenten

We houden van de donkere tinten van de herfst en winter, maar houden er ook van om een helder accent op te nemen in onze make-up. Dit is een van de populairste manieren om met je make-up te spelen. Eerder zagen we Emma Chamberlain en Shay Mitchell dit al doen door neongroene eyeliner in hun make-uplook te verwerken.

Volle wimpers

Als je zocht voor de perfecte tijd voor volle wimpers, dan is het feestseizoen en de aanloop ernaartoe perfect. More is more!

Smokey, maar softly

De smokey eye is een make-uplook die zeker niet mag ontbreken tijdens de herfst en winter. Om deze look fris te houden, moet je de kleur super zacht blenden. Wij houden van deze trend en zijn blij dat hij ook dit jaar in het rijtje staat.

Wij zijn fan! Welke van de make-uptrends ga jij sowieso proberen?

Deze 60’s make-uptrend wordt groots, met dank aan Ariana Grande en Addison Rae