Emma Toussain
Emma Toussain Haar 17 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Zendaya zet de trend: de teacup boblijn ga je deze herfst overal zien

Lang haar de way to go? Niet als het aan Zendaya ligt. De 26-jarige actrice heeft haar lange lokken verruild voor een korte bob en het staat haar (zoals alles) prachtig. Maar, ‘t is geen rechte bob. Door het krullende karakter van haar haar is het heel makkelijk in verschillende modellen te brengen en zij blaast de ‘teacup’ bob weer nieuw leven in.

Zendaya zet de trend, de teacup boblijn ga je deze herfst overal zien

Een klassiek theekopje komt natuurlijk met een schoteltje en dat is precies waar deze haarstijl naar refereert. De onderkant van het kapsel staat naar buiten, waardoor de bob een stuk speelser wordt. Past helemaal bij de leeftijd én bij haar karakter.

In de nieuwste campagne van Smartwater laat ze ‘m ook zien:

Hoe maak je dit kapsel zelf?

Het is natuurlijk eerst de bedoeling dat je je haar in een bob laat knippen, maar niet té kort want je moet je uiteindes nog krullen. Net boven je schouder is een prima lengte. Dan was je je kapsel en föhn je het droog en doe tegelijkertijd ook wat mousse in je haar. Als je haar helemaal droog is kan je met een krultang of stijltang je uiteindes flippen. Heel easy en je bent zo klaar!

Nog meer trending haarstijlen

ls er iemand veel invloed heeft gehad op de trendy haarstijlen van nu is het de Zweedse Matilda Djerf wel. Met haar knappe koppie en haar ontzettend volumineuze kapsel maakt ze menig vrouw jaloers. Veel volgers vragen dan ook specifiek om de Matilda-haarstijl bij de kapper. We vinden het dan elke keer ook leuk om te zien wat voor nieuws deze Zweedse uitprobeert. Gelukkig is ze lekker actief op TikTok en weten we één ding zeker: voor de nieuwste haartrends moeten we bij miss Djerf zijn.

Al gehoord van latte nails? Volgende keer vraag jij dit aan je nagelstylist