Demi Rutten
Demi Rutten Life 8 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Yes! Er komt een vervolg op de Disney film Cruella

Cruella draait pas sinds afgelopen zaterdag in de bioscoop (thank god dat ze weer open zijn), en nu al is bekend gemaakt dat er een vervolg komt op de live action film. Dat is pas goed nieuws op een maandag! We praten je bij.

Heb jij de Disney live action film Cruella al gezien?

Er komt een vervolg op de Disney film Cruella

De live action films van Disney zijn onze favoriet. The Lion King, Aladdin, Dumbo, we hebben ze allemaal gezien. Over de live action film Cruella schreven we al eerder, en sinds 5 juni is deze ook ein-de-lijk in de bioscoop te zien.

The Hollywood Reporter maakt zo kort na de release al bekend dat er een vervolg komt op Cruella, en dat ze hier ook al aan bezig zijn. Hoe leuk is dat?! Waarschijnlijk zijn regisseur Craig Gillespie en scenarioschrijver Tony McNamara ook weer betrokken bij dit volgende deel. Meer is er helaas nog niet bekend over het vervolg op Cruella.

Cruella

De film vertelt het verhaal van de bekende villain Cruella De Vil uit 101 Dalmatiërs. Emma Stone speelt de rol van Cruella, en we zien in deze film haar levensverhaal en hoe ze de gehate hondenjager is geworden zoals we haar kennen.

Live action-gekte

Disney is de laatste jaren lekker opdreef met alle live action films. Niet alleen verfilmingen van de klassiekers doen het goed, maar ook nieuwe spin-off verhalen zoals Cruella en Maleficent zijn een succes.

En gelukkig komen er nog véél meer live action films aan van Disney. Onder andere Pinocchio, The Little Mermaid, een Lion King prequel, Peter Pan, Lilo & Stitch, Aladdin 2, Robin Hood, Hercules en Bambi worden nog verfilmd.

Naar welke film kijk jij het meeste uit?

Meer over films