Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 7 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Echte Gooische Moeders’ reizen af naar Italië voor een hele leuke La Dolce Vita-special

Ben jij ook zo’n fan van Echte Gooische Moeders? Je bent niet de enige. Al eerder kwam Videoland met een special over moederdag, waarbij de Gooische moeders lekker over-the-top naar Disneyland Parijs afreisden. Deze afleveringen vielen goed in de smaak en nu reizen de Gooische dames af naar Italië voor de ultieme ‘mom break’.

En wij mogen allemaal mee kijken.

Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita

In deze speciale versie van Echte Gooische Moeders, gaan Pauline, Leslie, Florine en Bo op een roodtrip door Italië. Ze reizen van modestad Milaan, via Toscane naar de toeristische Amalfikust. De opnames van deze special zijn al in volle gang en zijn al heel snel te zien.

Kiekjes

De Echte Gooische Moeders zijn ook blij met de nieuwe locatie waar het nieuwe seizoen wordt opgenomen. Zo schrijft Bo – die een leuke foto deelt vanuit Milaan – “Mooie herinneringen maken in Italië !! Voor een nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders mogen wij een prachtige roadtrip maken naar Milaan, Rome en nog veel meer prachtige steden binnen Italië 🇮🇹 . Zo super super gaaf en gezellig! 🌸”

Ook Florine lijkt enthousiast, ze deelt een foto op Instagram met de caption: “🇮🇹LA DOLCE VITA🇮🇹 Yeahhh we zijn naar Italië voor een te gekke nieuwe serie🎥! Lekker roadtrippen met mijn girls🛍💖 WAT EEN FEEST🥂! Deze zomer te zien op @videolandonline”

Ook delen alle dames in hun Stories al veel filmpjes en foto’s van hun reisje. Wil je dus een voorproefje van het seizoen en kijken wat je kan verwachten? Dan moet je de Gooische moeders op Instagram volgen. Sowieso leuk om te doen.

Release

Wij hebben in ieder geval heel veel zin om alle avonturen van Pauline, Leslie, Florine en Bo in Italië te volgen. Deze zomer kunnen we gelukkig al meegenieten van deze reis. De afleveringen van Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita zullen te zien zijn op Videoland. We houden jullie op de hoogte!

Van meisjes tot moeders – zóveel zijn de Echte Gooische Moeders veranderd